Libnet.ro
UNICEF

08:30

Catalin Botezatu, din nou indurerat! Asa a ajuns la biserica, pentru slujba de inmormantare a lui Alex Faur

Antena3 Antena3,
Catalin Botezatu, din nou indurerat! Asa a ajuns la biserica, pentru slujba de inmormantare a lui Alex Faur

Catalin Botezatu trece din nou prin clipe grele. Dupa ce joi a participat la inmormantarea lui Razvan Ciobanu, astazi ii conduce pe ultimul drum un alt prieten, pe Alex Faur. Continuarea. continuă pe Antena3

Ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanu lui Catalin Botezatu inainte ca acesta sa fie inmormantat: Nici nu stiam ce sa mai zic

Creatorul de moda Catalin Botezatu a dezvaluit ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanuinainte ca acesta sa fie inmormantat. Nu puteam sa ma uit la saracii oameni fara sa nu imi dea lacrimile.

SOC la KANAL D! Medicii au facut ANUNTUL trist: INIMA lui Catalin Botezatu A CEDAT!

Indragitul Catalin Botezatu s-a confurntat cu cateva probleme de sanatate, in urma cu ceva timp. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce priveste viitorul sau, tinand cont ca a suferit.

Catalin Botezatu, mesaj ravasitor la capataiul lui Razvan Ciobanu: Toti vom pati asta

Creatorul de moda Catalin Botezatu a parut distrus la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Suntem sortiti pieirii si cu totii gresim. De aceea, in aceste momente grele, rugam pe toata lumea sa respecte .

Mesajul neasteptat al lui Catalin Botezatu, dupa ce a fost la priveghiul lui Razvan Ciobanu. Sa ne ierte pe noi, sa-l iertam si noi pe el

Designerul Catalin Botezatu a mers sa-i aduca un ultim omagiu creatorului de moda Razvan Ciobanu. La capela, acesta a facut si cateva declaratii. Am venit sa ne luam ramas bun, vom veni si.

VIDEO Asteptarea a luat sfarsit - Roger Federer, din nou pe zgura

Dupa ce in ultimele sezoane a preferat sa sara peste perioada de zgura din calendarul competitional, Roger Federer s-a intors pe terre battue cu ocazia sezonului 2019. Elvetianul a putut fi vazut la treaba in Caja Magica, in tribunele impunatoarei arene madrilene fiind multi fani veniti sa-l vada din nou pe Federer pe suprafata rosie.

Gabriel Oprea: UNPR TREBUIE sa fie din nou in Parlament si si-a propus sa obtina peste 10%

UNPR trebuie sa fie din nou in Parlament si si-a propus sa obtina peste 10% la alegerile locale si parlamentare, lista de candidati a formatiunii politice urmand a fi deschisa de Ilie Nastase si Anghel.

Presedintele Iohannis, din nou in razboi cu Guvernul Dancila

Klaus Iohannis se plange ca lucreaza greu cu partidele de la putere. Aflat la Florenta, la o dezbatere pe tema viitorului Uniunii Europene, Iohannis nu a ratat ocazia de a vorbi despre scandalurile din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )