Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanu lui Catalin Botezatu inainte ca acesta sa fie inmormantat: Nici nu stiam ce sa mai zic

Antena3 Antena3,
Ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanu lui Catalin Botezatu inainte ca acesta sa fie inmormantat: Nici nu stiam ce sa mai zic

Creatorul de moda Catalin Botezatu a dezvaluit ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanuinainte ca acesta sa fie inmormantat. Nu puteam sa ma uit la saracii oameni fara sa nu imi dea lacrimile. continuă pe Antena3

Digi24: inmormantarea lui Razvan Ciobanu: cand curiozitatea morbida bate bunul-simt - Galerie Foto

Langa pensionara curioasa a venit o prietena de-ale ei, o octogenara care a adus o lumanare intr-o candela. Dupa ce a aprins-o, a spus: Sa fie de sufletul lui Catalin, ca era baiat bun!. Razvan il chema pe mort, mamaie! Catalin Botezatu traieste, e inauntru langa cosciug, a corectat-o un tanar.

Catalin Botezatu, mesaj ravasitor la capataiul lui Razvan Ciobanu: Toti vom pati asta

Creatorul de moda Catalin Botezatu a parut distrus la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Suntem sortiti pieirii si cu totii gresim. De aceea, in aceste momente grele, rugam pe toata lumea sa respecte .

Mesajul neasteptat al lui Catalin Botezatu, dupa ce a fost la priveghiul lui Razvan Ciobanu. Sa ne ierte pe noi, sa-l iertam si noi pe el

Designerul Catalin Botezatu a mers sa-i aduca un ultim omagiu creatorului de moda Razvan Ciobanu. La capela, acesta a facut si cateva declaratii. Am venit sa ne luam ramas bun, vom veni si.

Catalin Botezatu, din nou indurerat! Asa a ajuns la biserica, pentru slujba de inmormantare a lui Alex Faur

Catalin Botezatu trece din nou prin clipe grele. Dupa ce joi a participat la inmormantarea lui Razvan Ciobanu, astazi ii conduce pe ultimul drum un alt prieten, pe Alex Faur. Continuarea.

Razvan Ciobanu a fost inmormantat in prezenta a zeci de persoane. Botezatu: Va rugam sa respectati durerea celor care l-au iubit FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost inmormantat la Cimitirul Progresul din Bucuresti, iar la slujba au participat zeci de persoane, intre care numeroase vedete din showbiz.

Impresionant... inmormantarea lui Razvan Ciobanu a luat sfarsit! Mama lui s-a prabusit langa cavou

Inmormantarea lui Razvan Ciobanu a avut loc astazi. Sicriul cu trupul neinsufletit a fost pus in cavou, moment in care Mama regretatului designer s-a prabusit in momentul in care sicriul cu trupul.

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat. Ce le-a spus anchetatorilor

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat in cadrul dosarului penal deschis dupa moartea creatorului de moda. Acesta le-a spus anchetatorilor ca designerul nu a fost cazat in Mamaia, ca nu stie ce a facut duminica si ca i-a dat cheile autoturismului pentru ca stia ca designerul nu consuma alcool. Noi informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora.

Gigel Lazar, presedintele CIADO, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Gigel Lazar, presedintele executiv al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului CIADO) Romania, a vorbit despre cea mai mare manipulare in cazul lui Razvan Ciobanu. Gigel.

Reactia proprietarului masinii in care a murit Razvan Ciobanu: Se intunecase si...

Iulian Cercel, barbatul de la care Razvan Ciobanu a imprumutat masina, a fost audiat de politisti. Acesta le-a spus anchetatorilor ca designerul a disparut la un moment dat cu masina, iar cand l-a sunat nu i-a.

Ce spune Tariceanu despre moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu

Moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu nu a starnit reactii doar in randul cercurilor mondene, ci si in randul politicienilor. Calin Popescu Tariceanu este unul dintre cei care au adus in discutie subiectul. Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si presedintele Senatului, a comentat moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu. El spune ca vestea este una trista, dar [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )