Libnet.ro
UNICEF

05:30

Catalin Botezatu, operat in Turcia. Am oprit cancerul!

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu, operat in Turcia. Am oprit cancerul!

Dupa o vacanta de vis petrecuta in Singapore si Bali, Catalin Botezatu a trecut zilele acestea prin clipe de cosmar. Celebrului designer a fost operat la o clinica din Turcia, acolo unde medicii i-au extirpat o tumora. Iata aici toate detaliile. continuă pe ADPM

Catalin Botezatu, OPERAT DE CANCER! A avut o TUMORA RARA! Am trecut pe langa moarte

Celebrul creator de moda Catalin Botezatu a fost supus unei interventii chirurgicale, in urma careia i-a fost indepartata o tumora canceroasa, un neoplasm mucinos. Interventia a avut loc in Turcia,.

Catalin Botezatu, operat timp de sase ore. Designerului i s-a extirpat o tumora

Probleme mari pentru Catalin Botezatu. Creatorul de moda a fost operat de urgentaintr-o clinica din Istanbul, dupa ce a fost diagnosticat cu o tumora pe colon. Operatia a durat aproximativ.

Lacrimi in showbiz: Dupa o OPERATIE de sase ore, Catalin Botezatu... Fanii sunt in stare de soc

Momente grele pentru Catalin Botezatu! Designerul a fost operat timp de sase ore, din cauza unei tumori rare. Interventiachirurgicala a avut locin Turcia.

Catalin Botezatu a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare: Am trecut pe langa moarte

Designerul de moda Catalin Botezatu, in varsta de 52 de ani, a fost operat de urgenta in Turcia, unde i s-a indepartat o tumoare din zona colonului.

Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt, pe langa colegi la masa juriului la Bravo, ai Stil, niste prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sanatate precara a lui Catalin Botezatu a alarmat-o pe vedeta si a facut-o sa-i transmita inca o data parerea pe care o are despre acesta, facandu-i si o .

La Silhouette slabesti 5 kg in 30 de zile dupa vacanta, la o treime de pret!

Kilogramele depuse in timpul vacantei de vara pot disparea fara efort in doar o luna de zile. Specialistii de la Centrele Silhouette din Bucuresti www. silhouette. ro) au creat un program de 10 terapii care te ajuta sa revii in forma in doar 30 de zile. In plus, doar in luna septembrie, pachetul este disponibil la un pret special: 990 lei, in loc de 2688 lei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2001 seconds )