Libnet.ro
UNICEF

21:30

Catalin Botezatu, propunere inedita pentru doi fosti concurenti Exatlon. Este vorba despre multi bani la mijloc

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu, propunere inedita pentru doi fosti concurenti Exatlon. Este vorba despre multi bani la mijloc

Catalin Botezatu se simte din ce in ce mai bine, dovada si proiectele numeroase de care continua sa se ocupe chiar el. O propunere aparte a venit pentru doi dintre concurentii Exatlon din sezonul trecut. Cine sunt cei care au intrat in vizorul designer-ului si ce le ofera acestora? Catalin Botezatu, propunere inedita pentru doi . continuă pe Playtech

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Creatorul de moda Catalin Botezatu a recunoscut ca are doi copii, pe care prefera sa ii tina departe de ochii lumii din care face parte. Vedeta a confirmat astfel zvonurile care circulau de multa vreme in.

Din ce castiga bani Catalin Botezatu. Asa a facut avere designerul preferat la Zinei Dumitrescu

Catalin Botezatu se bucura de celebritate si implicit si de banii pe care ii face din moda, afaceri si televiziune. Designerul a fost de-a lungul timpului actionar la mai multe firme, a organizat evenimente si si-a rotunjit veniturile prin contractele pe care le-a avut cu posturile de televeiziune. Catalin Botezatu a facut avere din moda .

INIMA lui Catalin Botezatu a cedat! Fanii, iN LACRIMI! Celebrul designer slabise 12 kg

Catalin Botezatu a facut marturisiri dureroase despre cea mai neagra perioada din viata sa. VEZI AICI GALERIA FOTO Celebrul designer a trecut prin 4 operatii in doar o luna de zile si avut de indurat.

RAMAS BUN, Catalin Botezatu! BLESTEMUL lui Razvan Ciobanu LOVESTE DIN MORMANT: Si-a pierdut SANATATEA, iar acum ramane si fara

Catalin Botezatu a suferit o operatie de indepartare a unei tumori canceroase de la nivelul colonului, iar acum trece printr-o perioada de recuperare, care se prelungeste.

Provocare inedita pentru prezidentiale. Ramona Ioana Bruynseels le cere contracandidatilor sai sa adere la un nou tip de politica

Unul dintre candidatii la prezidentiale lanseaza o provocare inedita pentru contracandidatii sai. Ramona Ioana Bruynseels le cere acestora sa adere la un uu tip de politica, respectiv una complet.

Ce ii raspund doi fosti ministri ai Educatiei lui Liviu Pop despre baronii manualelor: Poate il priveste pe domnia sa, pe mine in niciun caz

Liviu Pop, fost ministru al Educatiei intre 15 mai 2012 - 2 iulie 2012 si 29 iunie 2017 - 29 ianuarie 2018, a declarat ca din 2011, Ministerul Educatiei ar fi fost condus de baronii manualelor scolare, iar ministrii, premierii si seful statului ar sti, dar nu ar fi vrut sau nu ar fi putut sa faca nimic. La aceasta declaratie fosti ministri ai Educatiei arata ca Liviu Pop se refera la el.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )