Libnet.ro
UNICEF

11:00

Catalin Maruta are COVID-19. Se opreste emisiunea de la Pro TV?

ADPM ADPM,
Catalin Maruta are COVID-19. Se opreste emisiunea de la Pro TV?

Catalin Maruta a anuntat ca este infectat cu virusul SARS-CoV-2 si a transmis, printr-un mesaj pe pagina sa de socializare, ce se va intampla cu emisiunea lui zilnica de la Pro TV, in conditiile in care nu va putea fi prezent in studio. continuă pe ADPM

Catalin Maruta are COVID. Ce se intampla cu emisiunea sa

Prezentatorul emisiunii La Maruta de la Pro TV a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, folosindu-se de pagina sa de Instagram pentru a realiza declaratii.

Catalin Maruta a facut anuntul zilei pentru fani. Ce se intampla de maine cu emisiunea lui

Catalin Maruta a anuntat sambata ca a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, prin intermediul unei inregistrari video postate pe Instagram. Emisiunea sa nu va intra in pauza. Mai multe detalii a spus chiar prezentatorul TV. Catalin Maruta, anuntul zilei pentru fanii La Maruta. Emisiunea continuade acasa Prezentatorul emisiunii La Maruta de la Pro TV .

Cum arata Catalin Maruta inainte de implantul de par. Cat l-a costat pe prezentatorul Pro TV schimbarea de look

Catalin Maruta a decis, in anul 2014, sa isi faca implant de par, iar rezultatul a fost foarte bun. Multi fani de-ai prezentatorului TV sunt curioasi cam cat a costat aceasta schimbare. Cat l-a costat.

Catalin Maruta si Andra au facut anuntul trist de care fanii lor se temeau. Din pacate, e adevarat

Catalin Maruta si Andra au fost confirmati cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a facut anuntul printr-un filmulet postat in mediul online. Tot ce putem sa va spunem este ca ne simtim bine, suntem in forta. Boala nu ocoleste pe nimeni. Catalin Maruta si Andra au fost depistati cu COVID-19. Vedeta Pro TV a facut anuntul .

Reactia Alexandrei Ungureanu, recent invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, dupa ce a aflat ca acesta are COVID: Sigur ca-mi fac testul

Dupa ce Catalin Maruta a anuntat printr-o postare pe Instagram ca a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, invitatii de la emisiunile sale din ultimele zile au decis sa mearga sa se testeze la randul lor.

Catalin Maruta, depistat pozitiv cu COVID-19: Emisiunea continua. Sanatatea este pe primul loc

Catalin Maruta a fost confirmat pozitiv cuCovid-19. Prezentatorula facut anuntul pe contul de Instragram,scrieprotv. ro. Acesta a precizat sise va intampla cu emisiunea pe care.

Andra si Catalin Maruta au coronavirus. Primele declaratii

Sambata dupa-amiaza Catalin Maruta a anuntat pe retelele de socializare ca a fost infectat cu corona.

Andra si Catalin Maruta au coronavirus. Aveti grija de voi. Sanatatea pe primul loc

Andra si Catalin Maruta au fost testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cei doi se afla in carantina la resedinta lor.

Primele imagini cu familia Maruta in izolare, dupa anuntul infectarii lui Catalin Maruta

Catalin Maruta a anuntat astazi ca este infectat cu virusul Sars-CoV-2, astfel ca va trebui sa stea in izolare, la fel ca cei apropiati lui si cei cu care a luat contact in ultimele zile.

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. E clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. Este clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla cu productia PRO, cititi in randurile de mai jos. Las Fierbiti nu mai este in topul preferintelor romanilor. Ce urmaresc acum cei mai multi romani la televizor Este lovitura dura pentru serialul Las Fierbinti. Este foarte clar, serialul .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )