Libnet.ro
UNICEF

19:46

Catalin Radulescu: Ma asteptam ca presedintele sa o respinga pe Lia Olguta Vasilescu, trebuie suspendat

Hotnews Hotnews,
 Catalin Radulescu: Ma asteptam ca presedintele sa o respinga pe Lia Olguta Vasilescu, trebuie suspendat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca se astepta ca presedintele Iohannis sa o respinga din nou pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii si ca din acest motiv a si spus ca seful statului trebuie suspendat din functie. continuă pe Hotnews

Ion Cristoiu: Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu emite o teorie interesanta, potrivit careia, presedintele Klaus Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale, ridicand-o pe.

Claudiu Manda, dezvaluiri in premiera despre nunta cu Lia Olguta Vasilescu

Claudiu Mandea a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, detalii in premiera despre nunta cu Lia Olguta Vasilescu. Nunta va fi in doua etape: cununia civila in luna februarie si nunta propriu-zisa.

FOTO Gradinitele-fantoma cu care s-a laudat pe Facebook Lia Olguta Vasilescu. Primar: Probabil a fost informata gresit

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu s-a laudat pe Facebook cu sute de obiective de investitii care ar fi fost realizate din bani publici in timpul guvernarii PSD. Realitatea arata ca multe dintre acestea nu exista.

Augustin Zegrean, dupa ce Iohannis a respins-o din nou pe Olguta Vasilescu: Nimeni nu se astepta sa o accepte pe aceasta doamna a treia oara

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a comentat faptul ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat din nou propunerea Liei Olguta Vasilescu pentru functia de vicepremier si de.

De ce Iohannis a fost obligat sa o numeasca pe Olguta Vasilescu ministru al Muncii, dar a putut sa o refuze la Dezvoltare

PSD l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca n-a avut nimic de obiectat atunci cand a numit-o pe Lia Olguta Vasilescu ministru al Muncii, in toate cele trei guverne PSD-ALDE, insa a respins-o ca ministru al Dezvoltarii. Comparatia invocata de PSD nu se sustine. Potrivit Constitutiei, presedintele nu are niciun cuvant de spus in procedura investirii unui nou guvern, dar poate bloca numirea unui nou ministru in etapa remanierii guvernamentale.

Olguta Vasilescu, dupa ce a fost refuzata din nou de Klaus Iohannis: i fac plngere penala pentru abuz n serviciu

Lia Olguta Vasilescu anunta ca va face plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca nu exista niciun motiv de legalitate pentru respingerea numirii sale in functia de ministru al Dezvoltarii. Consider ca dl. Klaus Iohannis se incadreaza perfect la infractiunea de abuz in serviciu, motiv pentru care am inceput deja redactarea unei plangeri penale in acest sens, a scris Vasilescu pe Facebook.

Olguta Vasilescu, REACTIE FURIBUNDA dupa ce a fost respinsa din nou de presedinte: Klaus Iohannis se incadreaza perfect la infractiunea de abuz in serviciu. Am inceput deja redactarea unei plangeri penale in acest sens

Lia Olguta Vasilescu il ameninta pe presedintele Klaus Iohannis cu plangerea penala pentru abuz in serviciu dupa ce seful statului a respins din nou propunerea acesteia pentru functiile de vicepremier si.

Cadou pentru nunta cu Olguta Vasilescu: Claudia Manda si-a cumparat o casa in Craiova cu sala de cinema, robinete cu foita de aur, clante cu Swarovski si piscina

Senatorul PSD Claudiu Manda se pregateste pentru marele eveniment din viata sa: casatoria cu Lia Olguta Vasilescu. Presedintele comisiei SRI, si-a achizitionat un conac boieresc ce dateaza din 1906, amplasat i.

Cadou pentru nunta cu Olguta Vasilescu: Claudiu Manda si-a cumparat o casa in Craiova cu sala de cinema, robinete cu foita de aur, clante cu Swarovski si piscina

Senatorul PSD Claudiu Manda se pregateste pentru marele eveniment din viata sa: casatoria cu Lia Olguta Vasilescu. Presedintele comisiei SRI, si-a achizitionat un conac boieresc ce dateaza din 1906, amplasat i.

RALUCA TURCAN: Olguta Vasilescu trebuie sa renunte

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, afirma ca Lia Olguta Vasilescu trebuie sa renunte la nominalizarea sa la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat astazi, din nou, numirea ei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )