Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Radulescu, DENUNTAT dupa declaratiile despre protestul din 10 august: TREBUIE sa raspunda

B1 B1,
Catalin Radulescu, DENUNTAT dupa declaratiile despre protestul din 10 august: TREBUIE sa raspunda

O plangere penala ampotriva deputatului PSD Catalin Radulescu a fost facuta la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie dupa declaratiile despre protestul din 10 august, de catre. continuă pe B1

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

Buzatu, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta au fost solidari cu cei agresivi. Acesta a mai explicat ca un miting PSD nu ar detensiona atmosfera si a indemnat la calmarea spiritelor.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Plangere penala impotriva deputatului PSD Catalin Radulescu

In urma declaratiilor online de Sambata 11 August 2018, facute de deputatul PSD Catalin Radulescu pe contul lui de Facebook ce este considerat spatiu public, prin care instiga direct la violenta, Asociatia ProDemocratia club Brasov a decis sa depuna.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revolutiei

Ion Cristoiu a comentat in emisiunea Editie Speciala cu Razvan Dumitrescu si Mircea Badea protestul diasporei. Jurnalistul sustine ca s-a incercat provocarea unei emotii colective. Eu am spus si.

Alina Mungiu Pippidi, despre protestul diasporei: Scopul numarul unu a fost sa creeze in presa straina imaginea ca in Romania e o dictatura

Analistul poltic Alina Mungiu Pippidi face o radiografie a mitingului din 10 august, intr-un articol publicat pe site-ul Romania Curata. Aceasta vorbeste de manipularile masive din spatele miscarii, dar si despre.

CSM, mesaj IMPORTANT dupa demararea anchetelor legate de violentele de la protestul din Piata Victoriei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) face apel la magistratii implicati in dosarul violentelor din Piata Victoriei sa fie echidistanti. De asemenea, CSM ii asigura pe protestatari de preocuparea constant.

Dan Barna: Cerem demisia ministrului de interne, sefului Jandarmeriei, si prefectului si desecretizarea ordinelor de dispozitiv /USR va participa la protestul din aceasta seara,

Presedintele USR, Dan Barna, a cerut public, sambata dimineata, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, sefului Jandarmeriei, Sebastian Cocos si prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, dupa interventia fortelor de ordine la protestul Diasporei, unde mai multi oameni au fost raniti, transmite Mediafax.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )