Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Antena3 Antena3,
Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta. continuă pe Antena3

Buzatu, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta au fost solidari cu cei agresivi. Acesta a mai explicat ca un miting PSD nu ar detensiona atmosfera si a indemnat la calmarea spiritelor.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

IMAGINEA ZILEI: Selfie cu scutierii la protestul din Piata Victoriei! (FOTO)

La protest se merge si pentru a-ti face selfie!Dovada sta aceasta tanara cu ochi alunecosi siinima tricolora, care s-a imortalizat alaturi de scutieri, vineri, la protestul din Piata Victoriei.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

Reactia autoritatilor cu privire la zvonurile cu autocare si trenuri BLOCATE in trafic, pentru a NU ajunge la protestul din Piata Victoriei

Autoritatile reactioneaza dupa ce in mediul online au aparut zvonuri conform carora mai multe autocare si trenuri cu romani care se indreapta spre Bucuresti, pentru a participa la protestul din Piata.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Presa straina, despre incidentele din Piata Victoriei

Presa internationala vorbeste despre incidentele de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. Jurnalistii Associated Press scriu ca expatriatii romani, sositi din intreaga Europa pentru a participa la.

Klaus Iohannis, SOLICITARE DE ULTIMA ORA la adresa procurorului general: Presedintele cere ANCHETAREA interventiei Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa faca cercetari, sa stabileasca legalitatea interventiei Jandarmeriei in Piata Victoriei si identificarea.

Un roman din US Army, despre violentele din Piata Victoriei: Jandarmii au actionat mai mult decat decent

Un membru al US Army, Mihai Jurcau, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, protestul de vineri din Piata Victoriei, analizand, din punctul de vedere al unui expert, interventia jandarmilor. Stau departe de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )