Libnet.ro
UNICEF

07:30

Catalin Tolontan, despre de ce a castigat Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, despre de ce a castigat Klaus Iohannis

Duminica Orbului a cazut pe 20 mai 1990, cand Ion Iliescu a fost ales presedinte cu 86% dintre voturi. De atunci, nici un alt candidat nu si-a dovedit forta dominatoare asa cum a reusit Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce spune presa internationala despre succesul lui Klaus Iohannis din rezultatele exit-poll

Presa internationala a scris despre succesul inregistrat de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, conform rezultatelor exit-poll. Euronews: Klaus Iohannis a castigat primul tur al alegerilor preziden.

Klaus Iohannis a castigat alegerile in judetul Constanta. Candidatul de pe locul al doilea, la 20 de procente diferenta

Candidatul PNL la alegerile din 10 noiembrie a fost cel mai votat de catre alegatorii din judetul Constanta. Klaus Iohannis a fost optiunea a 40,15% dintre votanti.

Klaus Iohannis, invingator intr-un judet in care PSD a castigat europarlamentarele

Victorie surprinzatoare a lui Klaus Iohannis, in Hunedoara. A castigat primul tur al alegerilor prezidentiale in acest judet, el fiind votat de 34,39% dintre alegatori, locul al doilea fiind ocupat de candidatul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis arunca bomba, chiar dupa ce a castigat. Candidatul PNL la prezidentiale a lansat un atac dur la PSD chiar in timpul discursului de invingator

in ciuda rezultatelor bune din primul tur al prezidentialelor, Klaus Iohannis nu a uitat de vechii sai dusmani si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD chiar in timpul.

Topul judetelor castigat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannisin exercitiu a reusit sa se impuna nu doar in judetele din Transilvania, ci si in cateva fiefuri PSD-iste, cum ar fi Vasluiul, Vrancea sau Iasi, scrie Adevarul. Judete.

Basescu: Klaus Iohannis a castigat alegerile inainte sa se desfasoare

Klaus Iohannis a castigat alegerile inainte sa se desfasoare, este de parere fostul presedinte Traian Basescu, citat de stiripesurse. ro. Potrivit europarlamentarului PMP, candidatul PNL va castiga.

Presedintele Klaus Iohannis, la vot. Mesajul sefului statului dupa ce a iesit din cabina de vot

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie 2019, la vot, la Liceul Jean Monnet, sector 1 Bucuresti, iar la iesirea din cabina de vot, a transmis un mesaj cetatenilor. Presedintele Klaus Iohannis, la vot Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Este posibil sa existe si un singur tur, .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis, votat de 34,46% dintre cetatenii municipiului Calarasi

Daca in orasele din judetul Calarasi, Viorica Dancila a castigat prima pozitie in preferintele electoratului, la nivelul municipiului Calarasi castigatorul alegerilor a fost candidatul Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, cu un scor de 34,46%.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta cu liderii PNL - SURSE

Klaus Iohannis vine luni dupa-amiaza la sediul PNL. Presedintele vrea sa faca analiza rezultatului alegerilor de aseara. Echipa sa vrea sa afle topul judetelor in care candidatul PNL a castigat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )