Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta cu liderii PNL - SURSE

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, sedinta de urgenta cu liderii PNL - SURSE

Klaus Iohannis vine luni dupa-amiaza la sediul PNL. Presedintele vrea sa faca analiza rezultatului alegerilor de aseara. Echipa sa vrea sa afle topul judetelor in care candidatul PNL a castigat. continuă pe Antena3

UPDATE Purtatorul de cuvant al PSD: Dorim foarte mult ca presedintele Klaus Iohannis sa vina la cel putin la o dezbatere cu Viorica Dancila Liberalii spun ca inca nu au luat o decizie in acest sens

UPDATE Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, luni, ca mai multe posturi TV au invitat candidatul partidului, Viorica Dancila, la dezbateri, insa este nevoie in mod real de un adversar, transmite Mediafax. Ludovic Orban a precizat ca o decizie in acest sens va fi luata doar dupa stabilirea strategiei de campanie pentru turul doi a lui Klaus Iohannis.

Sedinta de campanie la PNL. Liberalii dezbat daca presedintele Klaus Iohannis sa mearga sau nu in dezbatere cu Dancila

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat ca la sedinta pe care liderii formatiunii o au luni seara va participa presedintele Klaus Iohannis si se va discuta despre strategia pentru urmatoarele doua saptamani. Vom discuta planul de comunicare care include raspunsul, pozitionarea si pe genul acesta de invitatii referitoare la dezbateri, a spus Gorghiu, raspunzand unei intrebari referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

Sedinta importanta la PNL. Se stabileste strategia de campanie a lui Klaus Iohannis

Liberalii se intalnesc, luni seara, in sedinta de campanie. Ludovic Orban a anuntat ca PNListii vor discuta despre strategia pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, unde Klaus Iohannis intra ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis, la sediul PNL: Romanii sa consfinteasca faptul ca tara se indreapta spre normalitate

Romanii voteaza,duminica,in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cei mai importanti lideri politici au mers la urne inca de dimineata. Ulterior, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dus.

USR-PLUS anunt de ULTIMA ORA despre turul doi al prezidentialelor. Ciolos: Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis Barna: Nu se pune problema sa acordam vreodata sprijin sau vot Vioricai Dancila

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna au anuntat, luni, ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis. Sper sa.

Rares Bogdan, atac dur: PNL da toate voturile lui Klaus Iohannis. Restul e manipulare!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur pe pagina sa de Facebook si afirma ca PNL strange voturi doar pentru presedintele Klaus Iohannis, infirmand acuzatiile celor de la ALDE. intr-o.

Victor Ponta anuntaca Viorica Dancilaa ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Scorul obtinut de Mircea Diaconu nu este conform asteptarilor, iar Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis, a scris presedintele Pro Romania, Victor Ponta,.

Orban, multumit de votul din Diaspora pentru Klaus Iohannis. Discutii de culise privind strategia PNL in turul doi

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de presedintele Klaus Iohannis in primul tur al alegerilor prezidentiale, in special de rezultatul din Diaspora. Este un rezultat apropiat.

VICTOR PONTA: Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis arunca bomba, chiar dupa ce a castigat. Candidatul PNL la prezidentiale a lansat un atac dur la PSD chiar in timpul discursului de invingator

in ciuda rezultatelor bune din primul tur al prezidentialelor, Klaus Iohannis nu a uitat de vechii sai dusmani si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD chiar in timpul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )