Libnet.ro
UNICEF

05:15

Catalin Tolontan: inca un nevinovat intra la inchisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare!

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan: inca un nevinovat intra la inchisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare!

Coordonatorul editorial al ziarului Libertatea a comentat decizia definitiva de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Un rege viziteaza o inchisoare, spune o poveste care. continuă pe Antena3

Catalin Radulescu (PSD), despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Este a doua executie publica dupa Adrian Nastase(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a calificat drept o executie publica faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la.

Romanii sarbatoresc in strada condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare

Sute de romani sarbatoresc in strada condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. Oamenii ciocnesc pahare cu sampanie, mananca tort si canta La multi ani! Sute de romani, in Piata Victoriei dupa condamnarea lui Liviu Dragnea La scurt timp dupa ce [] .

Primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie, in drum spre inchisoare

Au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie care l-a luat de la domiciliul sau si l-a dus la Penitenciarul Rahova. Fostul lider al PSD a fost transportat cu un autoturism Dacia Duster si a stat pe bancheta din spate. Liviu Dragnea a fost dus la inchisoare Pe imaginile surprinse de jurnalisti [] .

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Liviu Dragnea merge la inchisoare. Se preda la Sectia 2 Politie

Liviu Dragnea merge la inchisoare. La cateva ore dupa ce a primit sentinta definitiva din partea judecatorilor de la Curtea Suprema, fostul lider al PSD s-a predat la Sectia 2 Politie. El a fost asteptat in fata casei sale de mai multi protestatari care l-au huiduit in momentul in care masina in care se afla [] .

Liviu Dragnea, sentinta definitiva. Condamnat 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Update: iCCJ a pronuntat decizia in dosarul lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea- obligat, alaturi de Floarea Alesu, la plata 60. 205 lei despagubiri, iCCJ respinge apelul DNA. Condamna pe Liviu.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Penitenciarul Giurgiu, locul in care Liviu Dragnea va executa, cel mai probabil, condamnarea la inchisoare. De ce sunt frustrati detinutii inchisi deja acolo

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat luni, 27 mai, la Penitenciarul Rahova unde va petrece urmatoarele 21 de zile in carantina. Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare de magistratii iCCJ.

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Anuntul facut de Liviu Dragnea cu putin timp inainte de condamnarea la inchisoare cu executare

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani cu inchisoare in dosarul angajarilor fictive din Teleorman. intrebat duminica seara, la sediul central al PSD, de ce nu candideaza el la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )