Libnet.ro
UNICEF

12:30

Catalin Tolontan, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Nu e nimic discutabil in ce faceau procurorii in privinta proceselor politice in vremea regimului comunist!

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Nu e nimic discutabil in ce faceau procurorii in privinta proceselor politice in vremea regimului comunist!

Coordonatorul editorial al cotidianului Libertatea, Catalin Tolontan, reactioneaza ferm la scuzele cu jumatate de gura rostite de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, pe tema practicilor procurorilor. continuă pe Antena3

O noua lovitura dura pentru Augustin Lazar. Lucia Hossu-Longin: Lazar a facut politie politica

Demers de ultima ora impotriva procurorului general Augustin Lazar. Dupa dezvaluirile cutremuratoare facute in ultimele zile la Antena 3, cu marturiile detinutilor politici Iulius Filip si Ioan Muntean.

Augustin Lazar, explicatii despre scandalul detinutului politic: cum se apara procurorul-general

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a dat, marti, explicatii despre trecutul sau profesional. El a raspuns acuzatiilor legate de faptul ca ar fi respins cererile de eliberare conditionata ale detinutului politic. Procurorul general al Romaniei sustine ca nimic din ce s-a spus in spatiul public nu este adevarat si ca si-a facut doar datoria.

SONDAJ Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?

Augustin Lazar a spus, marti, ca in cazul disidentului inchis la Aiud i s-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si ca a fost tinta unor actiuni de decredibilizare, in conditiile depunerii candidaturii pentru un al doilea mandat de procuror general. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?.

Augustin Lazar, precizari in cazul disidentului anticomunist: Mi s-au atribuit fapte pe care nu le-am facut / Speculatii manipulate intr-o maniera jenanta/ Nu ar fi in interesul societatii sa demisionez

La o saptamana de la declansarea scandalului in care a fost acuzat ca a refuzat de doua ori eliberarea unui disident anticomunist, Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa, spunand ca mai multe institutii de presa i-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si i-au pus etichete pentru a-l decredibiliza. Nu sunt ofiter, subofiter, agent sau colaborator al vreunui serviciu de informatii, a afirmat Lazar. El a mai sustinut ca aceste atacuri la adresa sa sunt determinate de depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de procuror general. Legat de o posibila demisie sau retragere a candidaturii pentru un nou mandat, procurorul general a sustinut ca nu ar fi in interesul societatii.

De ce nu demisioneaza Augustin Lazar

Augustin Lazar a declarat marti ca nu isi va da demisia din functia de procuror general al Romaniei pentru ca nu este in interesul societatii si a afirmat ca marile dosare trebuie rezolvate si adevarul.

Augustin Lazar raspunde acuzatiilor in cazul Aiud: Nu am instrumentat dosare penale vizand fapte impotriva regimului comunist. Atacurile la adresa mea, determinate de candidatura pentru un nou mandat de procuror general (VIDEO)

Augustin Lazar a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a fost ofiter, subofiter, agent sau colaborator al fostei Securitati sau al vreunui serviciu de informatii. Procurorul general.

AUGUSTIN LAZAR: Nu am instrumentat dosare penale vizand fapte impotriva regimului comunist

Procurorul general Augustin Lazar a declarat ieri ca Institutii de presa i-au pus etichete de natura sa il decredibilizeze si a precizat ca nu este ofiter, subofter, colaborator al fostei Securitati sau al oricarui alt serviciu de informatii.

Procurorul General, Augustin Lazar: Declaratii de presa la ora 14.00

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Miercuri, 10 aprilie, sunt programate a avea loc la ministerul Justitiei, interviurile cu cei patru candidati pentru functia de procuror general.

Augustin Lazar, declaratie de presa. Procurorul general, asteptat sa vorbeasca despre trecutul sau ca procuror in era comunista

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Augustin Lazar este asteptat sa aduca lamuriri in scandalul legat de trecutul sau ca procuror in perioada.

PETRE ROMAN: Augustin Lazar nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei din decembrie 1989, a declarat pentru Agerpres fostul premier Petre Roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )