Libnet.ro
UNICEF

11:00

PETRE ROMAN: Augustin Lazar nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PETRE ROMAN: Augustin Lazar nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei din decembrie 1989, a declarat pentru Agerpres fostul premier Petre Roman. continuă pe Ziarul Bursa

Petre Roman: E inacceptabil ca Lazar, care a servit ordinele regimului Ceausescu, sa vorbeasca despre Revolutie

Fostul premier Petre Roman a catalogat, luni, drept inacceptabil gestul procurorului general al Romaniei de a anunta trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei, in conditiile in care chiar el este acuzat.

Petre Roman, atac la Augustin Lazar: in momentul Revolutiei nu era decat un servitor al regimului

Fostul premier Petre Roman sustine ca este un gest istoric trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, dar i se pare inacceptabil ca Augustin Lazar sa faca acest anunt. Petre Roman considera ca nu se poate ca un om care in regimul comunist a chinuit oameni sa anunte acum ca vrea dreptate.

Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, ca Sectia militara din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in instanta dosarul Revolutiei. El a precizat ca.

Petre Roman, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: imi exprim indignarea pentru faptul ca prezentarea publica a acestui dosar a facut-o Augustin Lazar (VIDEO)

Fostul premier Petre Roman s-a declarat indignat de faptul ca anuntul public al trimiterii in judecata al Dosarului Revolutiei a fost facut de procurorul general, Augustin Lazar. Totul in conditiile in care.

Ce spun Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu despre Dosarul Revolutiei. Iliescu inca tace

Procurorii militari au trimis in judecata Dosarul Revolutiei. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si a starnit reactia fostului premier Petre Roman, dar si a lui Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar. Ion Iliescu inca tace. Suntem 45 de inculpati. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele.

Augustin Lazar, reactie la acuzatiile ca ar fi persecutat un al doilea detinut politic: Se urmareste influentarea desemnarii procurorului general

Procurorul General Augustin Lazar reactioneaza la interviul difuzat joi seara de Antena 3, cu un al doilea detinut politic din Penitenciarul Aiud care il acuza ca i-a refuzat eliberarea conditionata si a dispus pedepsirea sa din cauza unei poezii. Lazar afirma ca nu avea atributii in domeniul disciplinar in penitenciar.

Cazul disidentului Iulius Filip - Dela0.ro a discutat cu membri ai comisiei de liberari si cu disidenti inchisi la Aiud: O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar

Publicatia Dela0. ro i-a contactat pe doi dintre cei care au facut parte, alaturi de Augustin Lazar, din comisia pentru liberare a detinutilor din Penitenciarul Aiud, respectiv Petru Silaghi si Marius Coldea Rusu, si a discutat cu mai multi detinuti politici inchisi la Aiud in anii 1980, in incercarea de a stabili care sunt faptele in acuzatiile aduse de o parte a presei procurorului general al Romaniei. Articolul, O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar, se incheie cu o scrisoare adresata in 1986 de disidentul Iulius Filip presedintelui comisiei de liberare conditionata de la Penitenciarul Aiud, Augustin Lazar, la o saptamana dupa ce comisia decisese pentru a doua oara ca nu e cazul unei eliberari.

CTP, critica deosebita la adresa lui Augustin Lazar: Cum sa treci peste asa ceva?

Cristian Tudor Popescu a comentat informatia potrivit careia Augustin Lazar a refuzat de doua ori eliberarea lui Iulius Filip, disident al regimului Ceausescu, in perioada in care procurorul general al Romaniei era presedinte al comisiei de liberari conditionate din Penitenciarul Aiud. Jurnalistul este de parere ca incriminarea lui Augustin Lazar nu este intemeiata, insa nu [] .

AUGUSTIN LAZAR: Dosarul Revolutiei - trimis in instanta

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca Sectia parchetelor militare a inaintat instantei rechizitoriul in Dosarul Revolutiei.

O noua lovitura dura pentru Augustin Lazar. Lucia Hossu-Longin: Lazar a facut politie politica

Demers de ultima ora impotriva procurorului general Augustin Lazar. Dupa dezvaluirile cutremuratoare facute in ultimele zile la Antena 3, cu marturiile detinutilor politici Iulius Filip si Ioan Muntean.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )