Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce Catalin Voicu nu va face nicio zi de nchisoare desi a fost condamnat definitiv la 7 ani cu executare

Hotnews Hotnews,
 De ce Catalin Voicu nu va face nicio zi de nchisoare desi a fost condamnat definitiv la 7 ani cu executare

Catalin Voicu nu va merge la inchisoare, desi a a primit o sentinta de 7 ani cu executare intrucat Curtea de Apel a mentinut si decizia de eliberare conditionata pronuntata in februarie 2016, cand Voicu a iesit din penitenciar dupa o condamnare intr-un alt dosar. continuă pe Hotnews

Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare. De ce nu va face puscarie

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era judecat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Catalin Voicu, fost senator PSD, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare

Catalin Voicu, fost senator PSD si consilier al presedintelui Ion Iliescu, a fost condamnat definitiv de catre Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era judecat pentru complicitate la abuz in serviciu,.

Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era judecat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Fostul senator PSD Catalin Voicu, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, condamnare definitiva la 7 ani de inchisoare cu executare a lui Catalin Voicu, fost senator PSD si consilier al presedintelui Ion Iliescu. Voicu a fost trimis.

Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare

Fostul senator PSD, Catalin Voicu, a fostcondamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva. Stire in curs .

Fostul sef ANAF a FUGIT dupa ce a fost condamnat la inchisoare: Serban Pop, dat in urmarire generala

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, a fost dat in urmarire generala, la o zi dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare. Fotografia acestuia si informatii despre motivul cautarii au fost postate pe.

Ministerul Finantelor cere restituirea terenului pentru care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Instanta a amanat iar solutionarea laturii civile a cauzei in care afaceristul Puiu Popoviciu a fost condamnat 7 ani de inchisoare, dupa ce reprezentantii institutiilor statului au cerut termen pentru studiul.

Condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare

Fostul senator Catalin Voicu a fost condamnat definitiv, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul privind achizitii ale societatilor Electrica, Electrica Serv si Servicii Energetice Moldova de echipamente de protectie si de lucru cu adaosuri de aproape 2. 500%, relateaza News. ro.

DEZVALUIRI: Caz SIMILAR la Ploiesti cu cel in care a fost condamnat Liviu Dragnea!

Caz similar, la Ploiesti, cu cel in care Liviu Dragnea a luat 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un functionar public a fost platit desi nu a fost la serviciu nici o zi! CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL.

Malaysia: Al doilea roman judecat pentru trafic de droguri a fost condamnat la moarte

Recursul in cazul celui de-al doilea cetatean roman condamnat la pedeapsa capitala in Malaysia, pentru trafic de droguri a fost judecat miercuri, Curtea Federala de Justitie a Malaysiei, confirmand pedeapsa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )