Libnet.ro
UNICEF

07:45

Catalina Ponor, dupa ratarea calificarii la Rio: A fost o zi trista pentru noi. Am luptat pentru echipa pana la final

B1 B1,
Catalina Ponor, dupa ratarea calificarii la Rio: A fost o zi trista pentru noi. Am luptat pentru echipa pana la final

Pentru prima data in 48 de ani, Romania nu va fi reprezentata la Jocurile Olimpice dupa ce echipele feminine si masculine au ratat calificarea. Catalina Ponor, cea mai experimentata gimnasta din. continuă pe B1

Prima reactie dupa ratarea calificarii la JO. Nicolae Forminte: inca o data se adevereste proverbul conform caruia nu poti fi profet in propria tara. Vinovatia este colectiva

Dupa ce echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio a aparut si prima reactie in mediul online. Antrenorul Nicolae Forminte, fost coordonator al lotulu.

Octavian Bellu, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice a echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Octavian Bellu, fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, a declarat preconiza ca gimnastele vor rata calificarea la Jocurile Olimpice si a marturisit ca regreta implicarea timp de 4 luni.

Reactii pe tema ratarii calificarii la Jocurile Olimpice a gimnastelor romance. Catalina Ponor: A fost o zi trista pentru noi. Octavian Bellu: Nu avem antrenori si sportivi motivati (VIDEO)

Reactie emotionanta a Catalinei Ponor dupa ce echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Olimpiada pentru prima data, dupa aproape 50 de ani. Marea Campioana a dat de inteles ca acesta ar pu.

Catalina Ponor: Am luptat pentru echipa pana la final. A fost o zi trista pentru noi

Gimnasta Catalina Ponor s-a declarat extrem de dezamagita dupa ce Romania a ratat calificarea la JO de la Rio, potrivit Mediafax. Pentru prima oara din 1968, Romania nu va avea echipa in concursul de gimnastica la Jocurile Olimpice.

VIDEO Cum a cazut Catalina Ponor la sarituri

Pe Facebook a aparut un clip cu cazatura Catalinei Ponor de la sarituri, in turneul preolimpic de la Rio, acolo unde Romania a ratat calificarea la JO 2016.

Cine isi asuma responsabilitatea pentru ratarea calificarii la JO a echipelor de gimnastica a Romaniei

Loturile de gimnastica ale Romaniei nu au prins primele patru pozitii in concursul preolimpic de la Rio, ratand astfel prezenta in competitia din vara, de la Jocurile Olimpice.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )