Libnet.ro
UNICEF

12:30

Octavian Bellu, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice a echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

B1 B1,
Octavian Bellu, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice a echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Octavian Bellu, fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, a declarat preconiza ca gimnastele vor rata calificarea la Jocurile Olimpice si a marturisit ca regreta implicarea timp de 4 luni. continuă pe B1

Octavian Bellu, dupa deznodamantul trist al lotului feminin de gimnastica: Sper sa se inteleaga ca nu se poate merge la o competitie de mare anvergura cu infiltratii, tratamente paleative si heirupism

Octavian Bellu se declara dezamagit de prestatia lotului feminin de gimnastica dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice de la Rio. Retras din activitate, fostul antrenor al lotului national de gimnastica.

Octavian Bellu, dupa esecul echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat ca se astepta ca gimnastele sa rateze calificarea la Jocurile Olimpice si spune ca regreta ca s-a implicat timp de 4 luni in pregatirea lotului, relateaza agentia Mediafax.

Catalina Ponor, dupa ratarea calificarii la Rio: A fost o zi trista pentru noi. Am luptat pentru echipa pana la final

Pentru prima data in 48 de ani, Romania nu va fi reprezentata la Jocurile Olimpice dupa ce echipele feminine si masculine au ratat calificarea. Catalina Ponor, cea mai experimentata gimnasta din.

Prima reactie dupa ratarea calificarii la JO. Nicolae Forminte: inca o data se adevereste proverbul conform caruia nu poti fi profet in propria tara. Vinovatia este colectiva

Dupa ce echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio a aparut si prima reactie in mediul online. Antrenorul Nicolae Forminte, fost coordonator al lotulu.

Octavian Bellu, reactie dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice: O sa fie si mai rau

Fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat pentru MEDIAFAX ca se astepta ca gimnastele sa rateze calificarea la Jocurile Olimpice si spune ca regreta ca s-a.

Reactii pe tema ratarii calificarii la Jocurile Olimpice a gimnastelor romance. Catalina Ponor: A fost o zi trista pentru noi. Octavian Bellu: Nu avem antrenori si sportivi motivati (VIDEO)

Reactie emotionanta a Catalinei Ponor dupa ce echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Olimpiada pentru prima data, dupa aproape 50 de ani. Marea Campioana a dat de inteles ca acesta ar pu.

Cine isi asuma responsabilitatea pentru ratarea calificarii la JO a echipelor de gimnastica a Romaniei

Loturile de gimnastica ale Romaniei nu au prins primele patru pozitii in concursul preolimpic de la Rio, ratand astfel prezenta in competitia din vara, de la Jocurile Olimpice.

Fostul antrenor Octavian Bellu se astepta ca gimnastele din Romania sa piarda calificarea la Olimpiada

Fostul antrenor al echipei de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat luni ca se astepta ca gimnastele din Romania sa piarda calificarea la Olimpiada.

Explicatiile lui Octavian Bellu pentru falimentul gimnasticii romanesti: Nu mai merge cu heirupismul asta

Antrenorul Octavian Bellu a declarat, luni, ca el si Mariana Bitang au incercat sa ajute lotul feminin de gimnastica, dar nu prea au avut pe cine, deoarece sportivele s-au confruntat cu numeroase probleme de sanatate, iar aria de selectie a fost foarte mica.

Echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Romania nu va participa pentru prima data dupa 48 de ani

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat, duminica noapte, calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, fiind pe locul 5 dupa primele trei subdiviziuni, in conditiile in care doar primele patru clasate ajung la Olimpiada.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )