Libnet.ro
UNICEF

22:45

Reactii pe tema ratarii calificarii la Jocurile Olimpice a gimnastelor romance. Catalina Ponor: A fost o zi trista pentru noi. Octavian Bellu: Nu avem antrenori si sportivi motivati (VIDEO)

B1 B1,
Reactii pe tema ratarii calificarii la Jocurile Olimpice a gimnastelor romance. Catalina Ponor: A fost o zi trista pentru noi. Octavian Bellu: Nu avem antrenori si sportivi motivati (VIDEO)

Reactie emotionanta a Catalinei Ponor dupa ce echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Olimpiada pentru prima data, dupa aproape 50 de ani. Marea Campioana a dat de inteles ca acesta ar pu. continuă pe B1

Octavian Bellu, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice a echipei feminine de gimnastica: Daca se doreste neaparat un tap ispasitor, ma ofer eu

Octavian Bellu, fostul antrenor al echipei feminine de gimnastica a Romaniei, a declarat preconiza ca gimnastele vor rata calificarea la Jocurile Olimpice si a marturisit ca regreta implicarea timp de 4 luni.

Cu bunicii in prima linie. Ponor si Dragulescu sunt cei mai varstnici gimnasti din echipele care incearca sa se califice la Jocurile Olimpice

Catalina Ponor 29 de ani) si Marian Dragulescu 36 de ani) sunt decanii de varsta ai nationalelor care se lupta in acest weekend, in cadrul turneului preolimpic de la Rio de Janeiro, pentru a obtine unul dintre ultimele bilete ramase in joc pentru Jocurile Olimpice.

Performanta de aur: Romania a castigat de-a lungul anilor 72 de medalii la gimnastica la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Din cele 301 medalii castigate de Romania la Jocurile Olimpice, nu mai putin de 72 au fost obtinute la gimnastica, informeaza B1 TV. Pe langa Nadia Comaneci, cunoscuta in toata lumea.

Romania va avea cea mai mica delegatie la Jocurile Olimpice de la Rio din ultimii 28 de ani

Delegatia Romaniei de anul acesta va fi cea mai mica la Jocurile Olimpice de la Rio. Aceasta are momentan doar 58 de sportivi. Numarul va mai creste, avand in vedere ca nu s-au inchis.

Mesajul Catalinei Ponor dupa ce echipa Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Ce intentioneaza sa faca acum fosta mare campioana

Romania trece printr-un moment critic la gimnastica, atat echipa masculina cat si ea feminina ratand calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Romania nu va participa pentru prima data dupa 48 de ani

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat, duminica noapte, calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, fiind pe locul 5 dupa primele trei subdiviziuni, in conditiile in care doar primele patru clasate ajung la Olimpiada.

Gimnastele Romaniei au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, duminica, dupa ce a ajuns pe locul 5 la finalul primelor trei din cele patru subdiviziuni ale.

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei rateaza calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Pentru prima data dupa 48 de ani, echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, duminica, dupa ce a ajuns pe locul 5 la finalul primelor trei din cele patru subdiviziuni ale turneul preolimpic de la Rio, in conditiile in care doar primele patru clasate merg la Olimpiada, transmite Agerpres.

Echipa masculina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice

Gimnastii tricolori au esuat in tentativa de a participa in vara la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Gimnastica artistica: Echipa masculina a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa masculina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, dupa ce s-a clasat doar pe locul 5 in clasamentul final al turneului preolimpic din metropola braziliana.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )