Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cate milioane de euro valoreaza cele mai vechi tiparituri din Romania. Bibliotecile care au in colectii 1.640 de incunabule

Adevărul Adevărul,
Cate milioane de euro valoreaza cele mai vechi tiparituri din Romania. Bibliotecile care au in colectii 1.640 de incunabule

In Romania exista in prezentun numpr de 1. 348 de titluri de incunabule, in 1. 640 de exemplare. Un incunabul este o carte tiparita in primii ani ai introducerii tiparului, respectiv inainte de 31 decembrie 1500. Termenul este folosit pentru a desemna cele mai vechi tiparituri care exista in prezent. continuă pe Adevărul

Foraje in Ghetarul de la Scarisoara pentru a se cerceta microorganismele din cele mai vechi bloc de gheata din lume

O echipa de cercetatori romani a recoltat noi probe din Ghetarul Scarisoara, in cadrul unui proiect prin care sunt studiate microorganismele din cel mai vechi si mai mare bloc de gheata subterana din lume. Forajele au ajuns la o adancime de 25. 33 m.

Wienerberger si-a dublat profitul net, la 82 milioane euro

Compania Wienerberger si-a dublat profitul net, in 2016, ajungand, de la 36,5 milioane euro, in 2015, la 82 milioane de euro, anul trecut, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

iN 2016 Profit in scadere cu 63% pentru Airbus, la 995 de milioane euro

Airbus a inregistrat, anul trecut, un profit net, de 995 de milioane euro, in scadere cu 63%, fata de 2015, potrivit unui comunicat al companiei.

ANAF: Statul roman a fost prejudiciat cu 525,9 milioane euro in contractul cu Bechtel

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a constatat un prejudiciu total la bugetul statului de 525,9 milioane euro cauzat in principal de modul in care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a gestionat contractul cu compania americana de constructii Bechtel, in cazul autostrazii Transilvania, potrivit unui document obtinut de News. ro.

10 tezaure de aur unice si inestimabile din muzeele Romaniei. Cum au fost descoperite cele mai pretioase artefacte

Romania se poate mandri cu tezaure pretioase din aur descoperite pe teritoriul tarii. Printre cele mai pretioase artefacte din muzeele tarii se numara bratarile de aur de la Sarmizegetusa, coiful dacic de la Cotofenesti si artefactele din aur nativ de la Muzeul Aurului din Brad.

Premiile Oscar 2017. in aceasta noapte se inmaneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie

In aceasta noapte se decerneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie: premiile OSCAR, editia 2017. Gala are loc la Los Angeles, acolo unde castigatorii vor primi ravnitele statuete.

Romania are unul din cele mai mari niveluri ale inegalitatii veniturilor din UE

Tara noastra are unul dintre cele mai ridicate niveluri ale inegalitatii veniturilor din Uniunea Europeana UE), iar acesta este in crestere, in contextul in care saracia este in scadere, noteaza un raport publicat saptamana trecuta de Comisia Europeana.

LIVE BLOG Oscar 2017: aflam impreuna castigatorii Oscar 2017 si va prezentam cele mai importante momente ale galei, ce se anunta plina de declaratii politice

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. in doar cateva ore, gala Oscar 2017 va debuta cu defilarea starurilor pe covorul rosu de la Dolby Theatre din Hollywood, iar echipa Adevarul este pregatita sa va ofere in timp real cele mai importante momente ale ceremoniei. Ramaneti cu noi sa comentam impreuna.

Peste 23.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Giurgiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Zmeura de Aur 2017: Cele mai proaste filme ale anului trecut (VIDEO)

Conform traditiei, cu o zi inainte de Oscar, Gala premiilor Zmeura de Aur 2017, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme, si-a anuntat castigatorii. Lungmetrajul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )