Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romania are unul din cele mai mari niveluri ale inegalitatii veniturilor din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are unul din cele mai mari niveluri ale inegalitatii veniturilor din UE

Tara noastra are unul dintre cele mai ridicate niveluri ale inegalitatii veniturilor din Uniunea Europeana UE), iar acesta este in crestere, in contextul in care saracia este in scadere, noteaza un raport publicat saptamana trecuta de Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Suntem iar la COADA Europei. Romania are unul dintre cele mai mari niveluri de inegalitate a veniturilor din UE (VIDEO)

Romania este din nou la coada Uniunii Europene, in ciuda atentionarilor de peste hotare. Saracia ramane principala problema a tarii noastre. Cei mai bogati 20% dintre romani.

Andra a incheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului! Iata detalii despre unul din cele mai emotionante momente ale showului

Andra si-a vazut visul implinit. Cea mai iubita artista din Romania a sustinut timp de trei zile consecutive show-ul Iubirea Schimba Tot in fata a mii de oameni. Sala Palatului a fost arhiplina, iar Andra a devenit primul artist roman cu trei show-uri consecutive de debut in renumita locatie.

Cele mai mari dileme pe care le au romanii atunci cand vor sa isi cumpere un apartament (P)

Mutatul in casa noua poate fi o adevarata povara pentru multi dintre cei care fac acest pas.

Foraje in Ghetarul de la Scarisoara pentru a se cerceta microorganismele din cele mai vechi bloc de gheata din lume

O echipa de cercetatori romani a recoltat noi probe din Ghetarul Scarisoara, in cadrul unui proiect prin care sunt studiate microorganismele din cel mai vechi si mai mare bloc de gheata subterana din lume. Forajele au ajuns la o adancime de 25. 33 m.

Miss sport romanesc. Cum arata cele mai FRUMOASE jucatoare din tara (FOTO)

Sportul reprezinta unul dintre cele mai curate si frumoase domenii din lume. Dar cand sportul este infrumusetat si de prezenta sportivelor totul parca prinde alta.

Cate milioane de euro valoreaza cele mai vechi tiparituri din Romania. Bibliotecile care au in colectii 1.640 de incunabule

In Romania exista in prezentun numpr de 1. 348 de titluri de incunabule, in 1. 640 de exemplare. Un incunabul este o carte tiparita in primii ani ai introducerii tiparului, respectiv inainte de 31 decembrie 1500. Termenul este folosit pentru a desemna cele mai vechi tiparituri care exista in prezent.

Premiile Oscar 2017. in aceasta noapte se inmaneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie

In aceasta noapte se decerneaza cele mai prestigioase premii din cinematografie: premiile OSCAR, editia 2017. Gala are loc la Los Angeles, acolo unde castigatorii vor primi ravnitele statuete.

10 tezaure de aur unice si inestimabile din muzeele Romaniei. Cum au fost descoperite cele mai pretioase artefacte

Romania se poate mandri cu tezaure pretioase din aur descoperite pe teritoriul tarii. Printre cele mai pretioase artefacte din muzeele tarii se numara bratarile de aur de la Sarmizegetusa, coiful dacic de la Cotofenesti si artefactele din aur nativ de la Muzeul Aurului din Brad.

Un nou motiv pentru turistii care vor sa viziteze Romania: Bisericile fortificate din Transilvania au intrat in patrimoniul UNESCO |GALERIE FOTO

Unele dintre cele mai frumoase biserici fortificate din sudul Transilvaniei au fost incluse in patrimoniul mondial al umanitatii. Este vorba de lacasuri de cult ridicate in Evul Mediu, care aveau un rol dublu: pe de o parte, erau edificii religioase, iar pe de alta aveau rol de aparare.

LIVE BLOG Oscar 2017: aflam impreuna castigatorii Oscar 2017 si va prezentam cele mai importante momente ale galei, ce se anunta plina de declaratii politice

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. in doar cateva ore, gala Oscar 2017 va debuta cu defilarea starurilor pe covorul rosu de la Dolby Theatre din Hollywood, iar echipa Adevarul este pregatita sa va ofere in timp real cele mai importante momente ale ceremoniei. Ramaneti cu noi sa comentam impreuna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )