Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cate ventilatoare mecanice au spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii: 200 ar trebui sa vina in urmatoarele trei saptamani

Hotnews Hotnews,
 Cate ventilatoare mecanice au spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii: 200 ar trebui sa vina in urmatoarele trei saptamani

Romania are in acest moment 1. 600 de ventilatoare mecanice pe paturile de Terapie Intensiva necesare in cazurile grave de coronavirus. Alte 200 ar urma sa vina in urmatoarele trei saptamani, in urma unei achizitii a Oficiului pentru Achizitii Publice. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment aparatele sunt suficiente. continuă pe Hotnews

Tratament special pentru pacientii din Romania: ministrul a anuntat ca are deja 3 aparate

Ministerul Sanatatii va folosi un nou tratament pentru cei care sufera de COVID-19, care implica utilizarea unei cantitati de plasma de la cei vindecati. Persoanele infectate cu noul virus.

Emanuel Ungureanu: Spitalele au primit abia ieri primii bani de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente de protectie pentru coronavirus

Spitalele din Romania nu au primit pana ieri nici macar un leu de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente de protectie si materiale sanitare in vederea combaterii epidemiei de COVID 19, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. El adauga ca abia ieri, mi-au spus mai multi manageri de spitale, au fost trimisi primii bani de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente. Va dati seama cat o sa dureze pana se achizitioneaza echipamentele vitale?.

Arctic doneaza electrocasnice in valoare de 1,4 milioane lei pentru spitalele din Romania

Compania Arctic doneaza produse electrocasnice Beko in valoare de piata de 1,4 milioane lei pentru cadrele medicale si pentru spitalele din Romania.

INTERACTIV Necesarul de produse medicale in spitalele din Romania. Platforma care contabilizeaza nevoile si eforturile ONG-urilor in aceste zile

Toate spitalele din Romania se confrunta in aceste zile cu lipsuri de produse medicale, fie ca vorbim de manusi sau combinezoane de protectie, fie ca discutam de masti de protectie, dezinfectant, sapun lichid sau chiar apa. in acelasi timp, numeroase ONG-uri depun eforturi considerabile in a aduna si dona astfel de produse. O platforma realizata de catre think tank-ul digital MAD Intelligence reuneste nevoile cuantificate din spitale, conform raportarilor ONG-urilor, dar ofera si altor asociatii interesate posibilitatea sa raporteze alte nevoi constatate sau sa ofere, la randul lor, produse spre a fi donate.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de COVID-19: Suceava, Arad si Deva

In contextul epidemiei cu noul coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a tinut o conferinta de presa in care a aratat, printre altele, ca avem trei focare de infectie, ca vor face cate 1. 000 de angajari la directiile de sanatate publica si serviciile de ambulanta si ca au fost demarate investitiile in spitalele de suport pentru ca acestea sa fie pregatite sa primesca bolnavi de COVID-19.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii: La nivel national, avem medicatia necesara tratarii pacientilor fara discontinuitate. Am primit 1.080.000 de doze de hidroxiclorochina, medicamente pentru tratamentul a peste 45.000 de pacienti (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, vineri, ca, in acest moment in Romania exista medicamentele necesare pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, precizand ca Ministerul.

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de infectie: Suceava, Arad, Deva La Suceava, maine va incepe testarea pentru tot personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca in acest moment in Romania exista trei focare de infectie cu coronavirus. Este vorba de Suceava, Arad si Deva.

Ministrul Sanatatii din Israel, diagnosticat cu coronavirus. Yaakov Litzman si sotia lui sunt izolati la domiciliu

Ministrul sanatatii din Israel si sotia sa au fost testati poztiv pentru noulcoronavirus, sunt in carantina la domiciliu si se simt bine momentan. Yaakov Litzmaneste un apropiat al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )