Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de infectie: Suceava, Arad, Deva La Suceava, maine va incepe testarea pentru tot personalul medical

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de infectie: Suceava, Arad, Deva La Suceava, maine va incepe testarea pentru tot personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca in acest moment in Romania exista trei focare de infectie cu coronavirus. Este vorba de Suceava, Arad si Deva. continuă pe Hotnews

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de COVID-19: Suceava, Arad si Deva

In contextul epidemiei cu noul coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a tinut o conferinta de presa in care a aratat, printre altele, ca avem trei focare de infectie, ca vor face cate 1. 000 de angajari la directiile de sanatate publica si serviciile de ambulanta si ca au fost demarate investitiile in spitalele de suport pentru ca acestea sa fie pregatite sa primesca bolnavi de COVID-19.

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Deva a fost nominalizata ca focar de infectie

Ministrul Sanatatii a precizat ca in prezent sunt trei focare de infectie cu noul coronavirus, iar unul dintre ele este la Deva.

Tataru: Avem trei focare de infectie - Suceava, Arad si Deva VIDEO

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in Romania, in prezent, sunt trei focare de infectie.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Avem trei focare de infectie cu COVID-19, la Suceava, Arad, Deva. Mai angajam 1.000 de persoane la DSP si 1.000 la ambulanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, in cadrul unui bilant prezentat la Palatul Victoria, pe fondul pandemiei de coronavirus, ca sistemul medical se confrunta cu o situatie fara.

Ministrul Sanatatii: 3.183 de cazuri de coronavirus si 116 decese. Avem trei focare de infectie - Suceava, Arad si Deva

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat vineri ca Romania are peste 3. 000 de imbolnaviri de COVID-19.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii: La nivel national, avem medicatia necesara tratarii pacientilor fara discontinuitate. Am primit 1.080.000 de doze de hidroxiclorochina, medicamente pentru tratamentul a peste 45.000 de pacienti (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, vineri, ca, in acest moment in Romania exista medicamentele necesare pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, precizand ca Ministerul.

Ministrul Sanatatii merge la Suceava, unde conducerea spitalului a demisionat la o saptamana de la numire. Noul secretar de stat din MS, medic militar, ramane acolo sa gestioneze situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de stat Ionel Oprea, medic militar, vor merge joi la Suceava. Secretarul de stat va ramane in localitate pentru gestionarea situatiei, au anuntat autoritatile. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID. Miercuri seara, noua conducere a spitalului a demisionat.

Ministrul Sanatatii: La Suceava sunt peste 1.000 de persoane purtatoare care circula liber.A fost o transmitere comunitara accelerata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca la Suceava s-a transmis coronavirusul in mod comunitar pe fondul unor erori medicale si a managementului local, iar anchetele epidemiologice nu au fost facute cum ar fi trebuit, din lipsa de personal.

Ministrul Sanatatii: La Suceava e degringolada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi seara, la Antena 3, ca la Suceava e degringolada.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns in Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de Stat Ionel Oprea au ajuns la Suceava pentru a gestiona situatia grava de la Spitalul Judetean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )