Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cateva idei despre cel mai puternic dispozitiv Huawei, P40 Pro+

Adevărul Adevărul,
Cateva idei despre cel mai puternic dispozitiv Huawei, P40 Pro+

In urma cu ceva timp, am participat la o discutie cu Steve Lai, Marketing Expert in zona de Handset Business, pentru Huawei, despre cel mai performant dispozitiv nepliabil) al Huawei de pana acum. continuă pe Adevărul

Cum arata fetita Elenei Gheorghe. Cantareata, mesaj emotionant despre cel mai important om din viata ei

Elena Gheorghe este o mama extrem de fericita, mai ales de cand familia s-a marit. Micuta ei le face zilele mai fericite tuturor cu nazbatiile marunte de zi cu zi. Iata cat de mult a crescut! Cat de mult a crescut fetita Elenei Gheorghe Elena Gheorghe pare ca are o viata trasa la indigo cu .

De facto, dupa Putin, generalul Serghei Soigu este cel mai puternic om de stat, de la Moscova

Pe 7 octombrie 2020, presedintele Vladimir Putin va implini 68 de ani. Nu oricum, ci dupa un referendum care i-a prelungit posibilitatea de a mai ramane multi ani la Kremlin. Cu manifestantii opozitiei rapid anihilati de fortele de ordine. Si cu un recurs repetat la manu militari. Cum este si decizia anuntata vineri dimineata, de Ministerul rus al Apararii, conform careia 150. 000 de militari au fost scosi. la incalzire.

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Reteta sos de usturoi cu suc de rosii. Prepara cel mai bun dressing pentru gratar

Mujdeiul de usturoi cu sos de rosii este un preparat ideal pentru gratar. Asadar, daca planuiti sa faceti un gratar in acest weekend, nu uitati si de acest dressing care va da savoare carnii fripte pe gratar. Reteta sos de usturoi cu suc de rosii Ingrediente sos de usturoi cu suc de rosii 2 capatani .

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

Coronavirus: Tokyo ridica starea de alerta la rosu, cel mai inalt nivel

Autoritatile din Tokyo au ridicat miercuri starea de alerta cu privire la coronavirus la rosu, cel mai inalt nivel, cresterea record a numarului de noi infectii din ultimele zile provocand alarmare in capitala Japoniei, relateaza Reuters.

Cel mai mare secret pe care Andreea Balan l-a tinut ascuns chiar si de fostul sot George Burcea. S-a aflat ce nimeni nu trebuia sa stie

Andreea Balan s-a pus pe facut destainuiri. Andreea Balan a dezvaluit secretul pe care nimeni nu l-ar fi banuit. Artista a impartasit ceva nestiut pe care nici George Burcea, barbatul cu care se afla in plin proces de divort, nu il cunoaste. Cel mai mare secret al Andreei Balan. Nici George Burcea nu-l cunoaste. S-a .

INTERVIU Avertismentul lui Dorel Sandesc, cel mai cunoscut medic ATI din Romania: Avem doar 1.000 de medici ATI. Va fi una dintre problemele majore, daca numarul pacientilor cu COVID va creste

Numarul pacientilor infectati cu coronavirus continua sa creasca, iar odata cu el si numarul pacientilor critici, care ajung in faze grave ale bolii, lucru care pune o presiune mare pe sectiile de terapie intensiva din spitale. Mai ales in conditiile in care in aceste sectii ajung si pacienti in stare critica din cauza altor afectiuni, care nu au luat pauza pe perioada epidemiei, atrage atentia Dorel Sandesc, medic ATI, presedintele Societatii Romane de Anestezie-Terapie Intensiva si al comisiei de specialitate din Ministerul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Cu toate ca s-a vorbit foarte mult despre numarul insuficient de paturi, Dorel Sandesc subliniaza si cealalta parte grava a problemei - deficitul de personal din sectiile ATI, unde exista doar circa 1. 000 de medici si in jur de 800 de rezidenti.

Mesajul emotionant al unui pompier infectat cu Covid-19, de pe patul de spital: Daca va salva macar o viata, eu sunt cel mai fericit om! (VIDEO)

Cristinel Drinca are 40 de ani,este angajat al ISU Dobrogea, Detasamentul Cernavoda sia fost infectat cu Covid-19. L-a luat de la un coleg de munca, Viorel, care insa nu a mai reusit sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )