Libnet.ro
UNICEF

06:15

De facto, dupa Putin, generalul Serghei Soigu este cel mai puternic om de stat, de la Moscova

Adevărul Adevărul,
De facto, dupa Putin, generalul Serghei Soigu este cel mai puternic om de stat, de la Moscova

Pe 7 octombrie 2020, presedintele Vladimir Putin va implini 68 de ani. Nu oricum, ci dupa un referendum care i-a prelungit posibilitatea de a mai ramane multi ani la Kremlin. Cu manifestantii opozitiei rapid anihilati de fortele de ordine. Si cu un recurs repetat la manu militari. Cum este si decizia anuntata vineri dimineata, de Ministerul rus al Apararii, conform careia 150. 000 de militari au fost scosi. la incalzire. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Premierul Orban este cel care va decide daca se maresc alocatiile si pensiile

Ministrul de Finante, Florin Citu, a precizat, joi, ca nu el ci seful Guvernului este cel care va de.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Un barbat s-a predat politiei, marturisind ca este cel care l-a ucis pe fratele fotbalistului Serge Aurier

Un barbat s-a prezentat, marti seara, la comisariatul central de politie din Toulouse si a fost retinut, dupa ce a marturisit uciderea lui Christopher Aurier, fratele fotbalistului Serge Aurier de la Tottenham, decedat cu o zi inainte, informeaza AFP.

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )