Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cateva intrebari legitime despre poluarea nocturna din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Cateva intrebari legitime despre poluarea nocturna din Bucuresti

De cateva luni, noaptea si in weekend, poluarea cu praf PM 2,5 si PM10) atinge in mod frecvent cote alarmante, potrivit masuratorilor facute de retelele independente. Recordul a fost atins weekend-ul trecut cand reteaua independenta de monitorizare a calitatii aerului - airly. eu - a inregistrat depasiri cu aproape 700%, comparabile cu cele inregistrate la Sydney, unde sunt incendii devastatoare de cateva luni. Reteaua oficiala de monitorizare nu prea functioneaza cum trebuie de 10 ani, avand nevoie de reparatii, deci avem date incomplete. Cu toate acestea si cele cateva statii oficiale care faceau masuratori au inregistrat depasiri de pana la 400%. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, despre calitatea aerului din Bucuresti: Am luat masuri, dar nu poti recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni ca a luat masuri privind imbunatatirea calitatii aerului in Capitala, dar considera ca nu se poate recupera in 36 de luni ce nu s-a facut in zeci de ani, potrivit unui comunicat al Municipalitatii.

Disputa intre ministrul Mediului si primarul Capitalei pe tema poluarii Firea catre Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!

Ministrul Mediului Costel Alexe si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, la Antena 3, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, i-a raspuns Firea, potrivit Mediafax.

Cine este soferul de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman din Bucuresti: A jucat pentru Steaua

Scandalul in care au fost implicati un vatman din Bucuresti si un sofer de BMW a devenit viral pe retelele de socializare si a avut parte de reactii foarte diverse. Se pare ca barbatul care se afla la volanul autoturismului este un fost fotbalist.

Bucuresti: Reteaua independenta de masurare a calitatii aerului a inregistrat sambata noapte depasiri de aproape 700% pentru poluarea cu praf Berceanu, consilier municipal: Dupa incendii imense, poluarea aerului din Sydney e la fel ca in Bucuresti

Reteaua independenta de monitorizare a calitatii aerului din Bucuresti - airly. eu - a inregistrat sambata seara la ora zece o depasire record de pana la 667% 167 ugm3) pentru poluarea cu PM 2,5 si 478% 239 ugm3) pentru PM10 la statia de pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala. Practic este vorba despre poluarea cu praf. Si la statia de pe Soseaua Bucuresti Targoviste s-au inregistrat valori impresionante: depasiri de 654% 163 ugm3) pentru poluarea cu PM 2,5 si 484% 242 ugm3) pentru PM10. La toate cele 16 statii s-au inregistrat depasiri intre 200 si aproape 700% pentru cei doi indicatori.

Au trecut 36 de ani de cand l-am pierdut pe Amza Pellea. Iata cateva povesti inedite despre mare actor

La 12 decembrie 1983, Amza Pellea s-a stins din viata, rapus de o boala incurabila.

Accident cumplit pe o trecere de pietoni din Bucuresti. Un barbat a murit lovit de doua masini

Un barbat a murit marti, in Bucuresti, dupa ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni marcata si semnalizata corespunzator din zona Luica.

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: Am o veste buna pentru colegi. Nu stiu cat de buna e pentru Orban

Marcel Ciolacu a precizat, duminica, in emisiunea Subiectiv ca nu s-a decis in privinta candidaturii sale la functia de presedinte al PSD. in acelasi timp, presedintele interimar al social-democratilor a subliniat ca partidul a fost bine pregatit in privinta propriilor alegeri, dat fiind faptul ca urmeaza Congresul PSD, cat si in privinta alegerilor locale si parlamentare din acest an.

Noi detalii despre accidentul dramatic din Botosani: O masina a luat foc dupa ce a intrat frontal intr-un microbuz plin cu pasageri. Bilantul victimelor

Accidentul produs, duminica, in urma ciocnirii unui autoturism si un microbuz, pe DN 29 D, pe raza localitatii Talpa din judetul Botosani, s-a soldat cu ranirea a 11 persoane, printre care si un copil de 12 ani. De asemenea, in urma impactului unul din autoturisme a luat foc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )