Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cati BANI da guvernul pentru FUNERALIILE regelui Mihai: INCREDIBIL ce suma aloca doar pentru primirea oficialilor straini pe Aeroportul Otopeni...

B1 B1,
Cati BANI da guvernul pentru FUNERALIILE regelui Mihai: INCREDIBIL ce suma aloca doar pentru primirea oficialilor straini pe Aeroportul Otopeni...

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat. continuă pe B1

Cati bani a alocat Guvernul pentru inmormantarea Regelui Mihai

Executivul a decis alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor re.

ULTIMA ORA - Sedinta de Guvern URGENTA pentru funeraliile Regelui Mihai I

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri intr-o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. intalnirea va avea loc la 17. 30 si, potrivit primelor informatii, subiectul principal il.

Funeraliile Regelui Mihai: Cati bani a alocat Guvernul pentru protocolul de la Otopeni destinat oficialilor straini

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor regale care vor veni la funeraliile regelui Mihai, au declarat surse guvernamentale.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Funeraliile Regelui Mihai: Guvernul va decide miercuri doliu national pe 14, 15 si 16 decembrie (surse)

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I, in 14, 15 si 16 decembrie, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

Fostului principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeraliile Regelui Mihai: Familia regala, reunita in Elvetia

Membrii Familiei Regale a Romaniei se reunesc in aceste zile in Elvetia, la resedinta privata din Aubonne, unde se pregatesc funeraliile Regelui Mihai. Mai multe ceremonii de comemorare a fostului.

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului: Totul este pregatit pentru inmormantarea regelui Mihai

Toate pregatirile au fost facute la noua catedrala arhiepiscopala de la Curtea de Arges pentru inmormantarea regelui Mihai, ceremonie a carei data inca nu a fost stabilita, a.

Parlamentul se va reuni luni in sedinta solemna comuna pentru comemorarea regelui Mihai

Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni luni intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea regelui Mihai, la care vor fi invitati presedintele Romaniei, guvernul, custodele coroanei regale, membrii familiei regale, precum si parlamentari si ministri din Republica Moldova.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )