Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani avea, de fapt, Emi Pian. Casa in care locuia are un pret astronomic

Playtech Playtech,
Cati bani avea, de fapt, Emi Pian. Casa in care locuia are un pret astronomic

Emi Pian, pe numele lui adevarat Florin Mototolea, a murit zilele trecute dupa ce a fost injunghiat in sectorul 2 din Capitala, de catre un membru al Clanului Rina, in timpul unui joc de barbut. Dupa decesul interlopului, ies la suprafata multe povesti din familia acestuia. Cati bani avea Emi Pian. Casa interlopului are un . continuă pe Playtech

Jandarmii intervin la inmormantarea lui Emi Pian! Ce fac agentii la funeralii

Jandarmeria Capitalei a anuntat inca de cateva zile ca sunt anuntate evenimente in weekend la care este posibil sa participe un public numeros, motiv pentru care agentii vor fi prezenti la aceste manifestatii din spatiul public, pentru asigurarea masurilor de ordine publica. Duminica este programata inmormantarea lui Emi Pian, la care vor sunt prezente echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Rutiere, pentru a se putea mentine ordinea.

Cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an. Veniturile cantaretului au crescut

S-a aflat cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an! Este faimos, are o familie frumoasa, pe care o trateaza regeste, deoarece are castiguri semnificative din concertele pe care le are, dar si din afacerile pe care le deruleaza. Cantaretul Pepe a avut un an financiar extrem de bogat Anul trecut a fost unul fabulos .

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele .

Masina cu sicriul lui Emi Pian, escortata de jandarmi. La inmormantare sunt asteptati peste 1.000 de participanti

Masina in care se afla sicriul cu Emi Pian a pornit deja duminica dimineata spre biserica, unde cel mai probabil va avea loc si slujba religioasa, desi ieri se stia ca masina cu cortegiul funerar urma sa plece din casa pe la orele pranzului.

L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Dupa ce miercuri dimineata, doi dintre fratii regretatului interlop Emi Pian au fost ridicati de mascati si dusi la audieri, noi detalii socante au iesit la iveala. Ce s-a aflat de fapt, dupa ancheta mortii interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost taiat? S-ar parea ca Rinu ar fi fost taiat cu sabii si lovit .

Mascatii au intrat peste Duduieni. Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian

Au trecut patru zile de inmormantarea interlopului Emi Pian si trupele de mascati au decis sa faca razii in curtea vilei in care a locuit acesta. Conform informatiilor din aceasta dimineata, se fac perchezitii, atat in cazul crimei, dar si intr-un dosar mai vechi de inselaciune. Mascatii in curtea lui Emi Pian Surse din interoriorul .

Fratele si fiul lui Emi Pian, dezvaluiri incendiare. Ce s-a intamplat, de fapt in noaptea crimei

Dezvaluiri incendiare la nici 24 de ore de la inmormantarea interlopului Emi Pian. Fratele si fiul acestuia au povestit in exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival planuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune ca a fost atacat de un membru al clanului Rinu in urma cu 3 ani. Familia Duduianu jura ca nu vrea razbunare insa cere autoritatilor sa faca dreptate.

Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor. Ce a scris seful, prieten cu Emi Pian si Duduienii

In plina criza intre interlopi, Clanul Corduneanu vine cu un mesaj pacifist, cu care de fapt nimeni care ii cunoaste pe membrii sai nu este obisnuit sa-l auda. Moartea lui Emi Pian a zguduit lumea interlopa si cu totii se asteapta acum la o razbunare crunta asupra clanului Rinu. Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor .

Perchezitii la clanurile interlope Duduianu si Rinu din Bucuresti. Mascatii au descins si in casa lui Emi Pian

Politistii si procurorii din Bucuresti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii la membri ai clanului Duduianu. Mascatii au descins inclusiv la casa fostului lider, Emi Pian, ucis in urma cu o saptamana.

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Multi oameni s-au mirat cand i-au aflat adevaratul nume

Astazi a avut loc inmormantarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, in jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis in noptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani. Ce scrie pe crucea lui Emi Pian Emi Pian a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )