Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Playtech Playtech,
Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele . continuă pe Playtech

Fratele lui Emi Pian cutremura lumea interlopa. Au vrut sa-l omoare: este taiat pe gat. De unde a pornit totul

Fratele lui Florin Mototolea, supranumit si Emi Pian, a facut dezvaluiri cutremuratoare in timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum. Acesta a marturisit ca, in urma cu trei ani, cei care i-au ucis fratele au vrut sa faca acelasi lucru si cu el. Ce spune fratele lui Emi Pian Fratele .

Ce a spus fratele lui Emi Pian, la poarta cimitirului. Declaratii cutremuratoare facute de Elvis, chiar in ziua inmormantarii

Unul dintre fratii lui Emi Pian a lansat ipoteza ca interlopul ar fi fost ucis la comanda. Declaratia a fost facuta presei chiar duminica, imediat dupa inmormantare.

De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Un frate a lui Emi Pian rupe tacerea. Acesta spune care este motivul pentru care a fost ucis fratele sau. Gratian, fratele lui Emi Pian face declaratii noi. Care este motivul pentru care a fost ucis fratele acestuia Unul dintre fratii lui Emi Pian, Gratian a declarat la Romania TV, luni seara ca fratele lui .

Scandal in Politie dupa priveghiul lui Emi Pian: Am ajuns firma de paza a tiganilor

Un luptator din trupele speciale ale Politiei critica modul in care autoritatile au actionat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu injunghiat mortal in urma cu cateva zile.

L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Dupa ce miercuri dimineata, doi dintre fratii regretatului interlop Emi Pian au fost ridicati de mascati si dusi la audieri, noi detalii socante au iesit la iveala. Ce s-a aflat de fapt, dupa ancheta mortii interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost taiat? S-ar parea ca Rinu ar fi fost taiat cu sabii si lovit .

Avocata: Emi Pian nu era o persoana agresiva, nu umbla cu cutite dupa el, nu a deranjat absolut niciodata pe nimeni

Fratele interlopului Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat, miercuri, de politisti avand catuse la maini, el fiind dus la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiat de procurori criminalisti si ofiteri de la Serviciul Omoruri, transmite Agerpres.

Fratele si fiul lui Emi Pian, dezvaluiri incendiare. Ce s-a intamplat, de fapt in noaptea crimei

Dezvaluiri incendiare la nici 24 de ore de la inmormantarea interlopului Emi Pian. Fratele si fiul acestuia au povestit in exclusivitate la Antena 3 cum clanul rival planuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp. Chiar fratele liderului ucis spune ca a fost atacat de un membru al clanului Rinu in urma cu 3 ani. Familia Duduianu jura ca nu vrea razbunare insa cere autoritatilor sa faca dreptate.

EXCLUSIV Ce a patit fiul lui Emi Pian cand a ajuns la politie: Efectiv a cazut din picioare

In urma cu cateva momente, fiul lui Emi Pian a cazut din picioare la Politie. Acesta a sosit la sectie pentru a da explicatii, iar motivul starii de rau pare acela ca nu a mai dormit de cinci zile si nu a mancat mai deloc. Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a cazut din picioare .

Florin Salam a uitat de fratele Emi Pian. Petrecere cu 100 de lideri de clanuri, la o zi dupa moartea prietenului

Se pare ca Florin Salam a cam uitat de fratele Emi Pian, ucis intr-un mod brutal in noapte de luni spre marti de un alt interlop dintr-un clan rival. Chiar daca a fost devastat de uciderea cumatrului sau, la o zi dupa crima manelistul a participat la o petrecere cu 100 de persoana, plina de .

O noua lovitura pentru clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, arestati

Clanul Duduianu primeste o noua lovitura dupa moartea tragica a lui Emi Pian. Fratii interlopului Emi Pian, Gratian si Ciprian, au fost retinuti miercuri de catre procurorii Parchetului Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Acestia au incercat sa il omoare pe cel care le-a injunghiat fratele. Update, 13 august 2020, ora 14:26 E .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )