Libnet.ro
UNICEF

09:00

L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Playtech Playtech,
L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Dupa ce miercuri dimineata, doi dintre fratii regretatului interlop Emi Pian au fost ridicati de mascati si dusi la audieri, noi detalii socante au iesit la iveala. Ce s-a aflat de fapt, dupa ancheta mortii interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost taiat? S-ar parea ca Rinu ar fi fost taiat cu sabii si lovit . continuă pe Playtech

Momente de cumpana pentru criminalul lui Emi Pian. S-a trezit incoltit de asasinii clanului Duduianu. Ce a urmat e halucinant

Doi frati si o ruda a a lui Emi Pian, care voiau sa-l razbune pe fostul lider al Duduienilor, si sa-l ucida pe cel care il considerau vinovat, au fost retinuti, transmite, miercuri, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Fratele lui Emi Pian cutremura lumea interlopa. Au vrut sa-l omoare: este taiat pe gat. De unde a pornit totul

Fratele lui Florin Mototolea, supranumit si Emi Pian, a facut dezvaluiri cutremuratoare in timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum. Acesta a marturisit ca, in urma cu trei ani, cei care i-au ucis fratele au vrut sa faca acelasi lucru si cu el. Ce spune fratele lui Emi Pian Fratele .

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Multi oameni s-au mirat cand i-au aflat adevaratul nume

Astazi a avut loc inmormantarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, in jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis in noptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani. Ce scrie pe crucea lui Emi Pian Emi Pian a .

Emi Pian a fost ucis la comanda! Un martor-cheie rupe tacerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia sa dispara!

Politistii au audiat luni membrii clanurilot Duduianu si Rinu la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei in incercarea in a face lumina in cazul mortii lui Emi Pian. Printre cei audiati s-a aflat si fiul interlopului, Gabriel. Clanul Duduianu acuza ca Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asasinat la comanda.

Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie. Ce se intampla, de fapt, in cazul mortii intelopului

Ciprian, fratele lui Emi Pian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. La mai bine de o saptamana de la uciderea lui Emi Pian, politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu. Fratele lui Emi Pian a ajuns la Politie Conform avocatei familiei, anchetatorii nu au gasit probe incriminatorii, dar fratele .

De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Un frate a lui Emi Pian rupe tacerea. Acesta spune care este motivul pentru care a fost ucis fratele sau. Gratian, fratele lui Emi Pian face declaratii noi. Care este motivul pentru care a fost ucis fratele acestuia Unul dintre fratii lui Emi Pian, Gratian a declarat la Romania TV, luni seara ca fratele lui .

Varul lui Emi Pian, amenintare pentru Jador. O sa mori! Tu nu ai pic de rusine?

George Pian, varul fostului lider al Duduienilor, care a fost asasinat in urma unui conflict cu un clan rival, il displace profund pe cantaretul de manele, Jador. Mai mult, intr-un videoclip incarcat recent pe Youtube, ruda lui Emi Pian l-a desfiintat pe artist. Mai multe detalii, in continuare. Varul lui Emi Pian nu-l are la .

Serban Huidu l-a desfiintat pe Emi Pian: Un jeg. A primit imediat raspunsul: Esti un criminal

A fost prima reactie a lui Serban Huidu, dupa ce Emi Pian a fost inmormantat. Astfel ca afirmatia prezentatorului TV a starnit razboiul, iar Bianca Pop a rabufnit. Mesajul lui Serban Huidu despre Emi Pian Multi oameni au reactionat dupa inmormantarea lui Emi Pian. Daca multi l-au plans si s-au aratat profund indureratu, au existat .

Scandal la inmormantarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Politia. De unde a pornit totul

Este scandal la inmormantarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lasate sa intre in cimitirul unde acesta isi va dormi somnul de veci. Mai mult, administratia cimitirului respectiv a decis sa inchida pur si simplu portile! A izbucnit un scandal la inmormantarea lui Emi Pian Mai multe rude ale lui Emi Pian nu .

Emi Pian s-a dus la Dumnezeu! S-a pus lumea in genunchi

E om Emi Pian. Emi Pian e om mare pentru Clanul Duduienilor, dar mai ales pentru romanul de toata mana. E un model printre modele. Pentru ca Politia, Procurorii, Nimeni nu i-a clintit afacerile. Pentru ca Emi Pian a reusit in viata lui. Pentru ca si-a gasit drumul si l-a urmat. Pentru ca nimeni si nici un an de puscarie nu l-a clintit din tinta lui. Si a murit mare si tare. Si de aceea, modelul lui Pian va fi urmat in familie, in clan. Aici e povestea anturajului. Restul, povestea ticalosirii, bineinteles, e semnatura lui Pian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )