Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cati bani castiga acum Marian Vanghelie. Ce s-a intamplat cu ceasurile lui de 100.000 de euro

Playtech Playtech,
Cati bani castiga acum Marian Vanghelie. Ce s-a intamplat cu ceasurile lui de 100.000 de euro

Marian Vanghelie a fost considerat mereu un om foarte bogat, iar declaratia lui de avere a fost mereu punctul nevralgic al multor polemici. Stangeam doua genti de bani pe zi, aranjati cu banderola, ca mai depuneam si la banca. Nu puteai sa ii tii mereu dupa tine in portbagajul masinii. Se vindea tot, spunea fostul . continuă pe Playtech

Cei mai bogati pensionari din Romania au joburi si la stat. Cum este posibil si cati bani castiga

In Romania anului 2020 exista angajati ai statului, pensionari cu pense speciala si cu incasari fabuloase. Totalul sumelor platite de stat ajunge la suma de 509. 162 de euro, adica aproape 2 miliarde de lei. Cu alte cuvinte incaseaza pensie speciala si salariu din taxele si impozitele romanilor Pensionari si angajati la stat Suma la care .

VIDEO Marian Vanghelie, in emisiunea lui Denise Rifai: Daca nu intram in politica, azi eram printre cei mai bogati oameni din Romania

In editia de marti seara a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, jurnalista s-a aflat fata in fata cu Marian Vanghelie,fost primar al sectorului 5 al Capitalei, personalitate vocala si controversata a politicii romanesti. Fostul edil a clarificat o serie de aspecte, atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea personala, marturisind cati bani a facut din politica, dar si motivul pentru care a divortat de prima sotie.

Angajat la HM cum se lucreza in magazinele de haine si cati bani poti castiga

H&M, prescurtarea de la Hennes & Mauritz, reprezinta o companie de imbracaminte, cu sediul in Suedia, Stockholm. Aceasta este renumita pentru hainele de calitate si pretul foarte accesibil al acestora. Cu toate ca isi are sediul in Stockholm, aceasta a luat nastere in Vasteras, la inceputul anului 1947. H&M are clienti de toate varstele, avand .

Marian Vanghelie, primul pe lista Partidului Ecologist pentru un loc de deputat la Calarasi

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, care la alegerile locale din 27 septembrie a candidat fara succes pentru un nou mandat, deschide lista Partidului Ecologist Roman pentru un loc de deputat la Calarasi.

Marian Vanghelie, primul pe lista Partidului Ecologist pentru un loc de deputat la Calarasi PER i-a adunat si pe Serban Nicolae, Liviu Plesoianu sau deputatul mitraliera

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, care la alegerile locale din 27 septembrie a candidat fara succes pentru un nou mandat, deschide lista Partidului Ecologist Roman pentru un loc de deputat la Calarasi. Reamintim ca tot din partea acestui partid vor candida la alegerile parlamentare si Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, plecati recent din PSD, dupa ce nu s-au mai regasit pe liste.

Cati bani au luat vedetele la Ferma 2020, de fapt. Augustin Viziru le-a dat clasa la toti

S-a aflat cati bani au luat, de fapt, vedetele pentru participarea la Ferma. Oraseni vs. Sateni. Cea mai mare suma i-ar fi revenit celui mai nou concurent intrat in competie Augustin Viziru. Cu cat au fost platite anul acesta vedetele de la Ferma 2020 Desi este un show de mare succes, telespectatorii asteptand cu .

Cele 4 familii care ar conduce toata lumea. Cati bani au si cu ce se ocupa, de fapt

Ei traiesc, noi dormim, spune celebrul citat dintr-un film celebru. De secole incoace, se crede ca toata puterea lumii este in mainile a patru familii care au marcat politica lumii. Cele patru familii, mit sau realitate Exista, de asemenea, povesti despre care nu mai mult de 200 de familii conduc Bosnia si Hertegovina, Croatia si .

Cati bani au castigat concurentii emisiunii Ferma: Oraseni vs Sateni. Unde a fost filmat indragitul show

Dupa 37 de filmari in conditii deosebit de grele, fiecarevedetade la Ferma: Oraseni vs Satenis-au ales cu o suma frumusica de bani, insa unii au primit mai mult decat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )