Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele 4 familii care ar conduce toata lumea. Cati bani au si cu ce se ocupa, de fapt

Playtech Playtech,
Cele 4 familii care ar conduce toata lumea. Cati bani au si cu ce se ocupa, de fapt

Ei traiesc, noi dormim, spune celebrul citat dintr-un film celebru. De secole incoace, se crede ca toata puterea lumii este in mainile a patru familii care au marcat politica lumii. Cele patru familii, mit sau realitate Exista, de asemenea, povesti despre care nu mai mult de 200 de familii conduc Bosnia si Hertegovina, Croatia si . continuă pe Playtech

Este oficial! Cati bani vor primi pacientii care au aceasta boala si se trateaza acasa

Vesti noi de la Guvern! La cererea Ministerului Sanatatii, pacientii care sufera de o boala destul de des intalnita, dar care aleg sa se trateze acasa, vor primi o indemnizatie lunara pentru hrana. Motivul acestei hotarari este aceea de a-i stimula pe bolnavi sa-si urmeze tratamentul cu strictete. Cine va beneficia de ajutor din partea .

Angajat la HM cum se lucreza in magazinele de haine si cati bani poti castiga

H&M, prescurtarea de la Hennes & Mauritz, reprezinta o companie de imbracaminte, cu sediul in Suedia, Stockholm. Aceasta este renumita pentru hainele de calitate si pretul foarte accesibil al acestora. Cu toate ca isi are sediul in Stockholm, aceasta a luat nastere in Vasteras, la inceputul anului 1947. H&M are clienti de toate varstele, avand .

Vestea asteptata de toata lumea. Se intampla chiar acum cu vaccinul pentru noul virus

In aceasta dimineata presa britanica anunta ca va incepe livrarea de vaccin impotriva noului virus la spitalele britanice. Livrarea va incepe de saptamana viitoare. Livrarea de vaccin impotriva noului virus ar incepe 2 noiembrie Livrarea de vaccin, numit Oxford AstraZeneca, la spitalele din Londra va fi incepand cu 2 noiembrie, a fost raportat, dar Matt .

Cati bani vor primi medicii de familie pentru fiecare bolnav COVID-19 monitorizat

Ordonanta de Guvern referitoare la bolnavii asimptomatici sau cu simptome usoare prevede ca acestia vor fi monitorizati de catre medicii de familie. Concediile medicale pentru aceste persoane vor fi emise tot de catre medicii de familie, la fel si pentru persoanele care s-au aflat in izolare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )