Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un cersetor din Constanta castiga intr-o zi aproape cat un salariu minim pe economie: Cat iei tu intr-o luna, eu fac in doua zile (VIDEO)

B1 B1,
Un cersetor din Constanta castiga intr-o zi aproape cat un salariu minim pe economie: Cat iei tu intr-o luna, eu fac in doua zile (VIDEO)

Un cersetor din Constanta se lauda ca face pe zi aproape cat un salariu minim pe economie. intr-o inregistrare cu camera ascunsa, barbatul spune ca ajunge sa faca si 1. 200 de lei pe zi. Mai mult. continuă pe B1

Cati bani castiga, de fapt, un cersetor din Constanta, pe zi

Una din marile probleme din societatea moderna o reprezinta o anume categorie sociala, de care nu prea se mai ocupa nimeni. Este vorba detagma cersetorilor pe care-i gasim, peste tot in lume, la aproape orice colt de strada. Cersetoria, afacere banoasa pentru unii Un sondaj global din 2005 a constatat ca aproximativ 100 de milioane .

Digi 24: VIDEO. Un cersetor din Constanta se lauda ca face 1.200 de lei pe zi

Un cersetor din Constanta a fost filmat in timp ce se lauda ca obtine 1. 200 de lei pe zi. Mai mult ca tine fac, ii spune un cersetor soferului, caruia ii flutura un teanc de bani.

Un renumit stomatolog din Constanta, infectat cu COVID-19, a murit la un spital din Bucuresti

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciati implantologi si specialisti in chirurgie orala din Romania, in varsta de 49 de ani, a murit joi la spitalul Colentina, unde fusese internat cu COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )