Libnet.ro
UNICEF

07:00

Digi 24: VIDEO. Un cersetor din Constanta se lauda ca face 1.200 de lei pe zi

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: VIDEO. Un cersetor din Constanta se lauda ca face 1.200 de lei pe zi

Un cersetor din Constanta a fost filmat in timp ce se lauda ca obtine 1. 200 de lei pe zi. Mai mult ca tine fac, ii spune un cersetor soferului, caruia ii flutura un teanc de bani. continuă pe Hotnews

Un cersetor din Constanta castiga intr-o zi aproape cat un salariu minim pe economie: Cat iei tu intr-o luna, eu fac in doua zile (VIDEO)

Un cersetor din Constanta se lauda ca face pe zi aproape cat un salariu minim pe economie. intr-o inregistrare cu camera ascunsa, barbatul spune ca ajunge sa faca si 1. 200 de lei pe zi. Mai mult.

Cati bani castiga, de fapt, un cersetor din Constanta, pe zi

Una din marile probleme din societatea moderna o reprezinta o anume categorie sociala, de care nu prea se mai ocupa nimeni. Este vorba detagma cersetorilor pe care-i gasim, peste tot in lume, la aproape orice colt de strada. Cersetoria, afacere banoasa pentru unii Un sondaj global din 2005 a constatat ca aproximativ 100 de milioane .

Un renumit stomatolog din Constanta, infectat cu COVID-19, a murit la un spital din Bucuresti

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciati implantologi si specialisti in chirurgie orala din Romania, in varsta de 49 de ani, a murit joi la spitalul Colentina, unde fusese internat cu COVID-19.

Digi 24: Oamenii risca mai mult sa se imbolnaveasca de COVID-19 acasa decat in afara locuintei, spune un nou studiu

Epidemiologii sud-coreeni au descoperit ca oamenii risca mai mult sa se imbolnaveasca de Covid-19 acasa, de la membrii familiei, decat in exteriorul locuintei.

Digi 24: Avertismentul lui Nelu Tataru: Daca unii dintre noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge si la starea de urgenta!

Ministrul Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur: Romania ar putea ajunge in situatia disperata care, acum cateva luni, se inregistra in Italia sau Spania.

Digi 24: Mafia italiana are acum concurenta din import. Povestea tulburatoare a unui fost traficant: Nu mancam doua zile ca sa fac asta

Cand auziti cuvantul Mafie, va ganditi probabil la gruparile de interlopi din Italia, notorii pentru santaj, amenintari, crime si coruptie. Cam asa era si in orasul Castel Volturno, aflat la nord de Napoli, unul dintre fiefurile Camorrei, temuta organizatie mafiota din Italia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )