Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cati bani castiga iubita lui Florin Ristei. Ce superafacere are in Romania

Playtech Playtech,
Cati bani castiga iubita lui Florin Ristei. Ce superafacere are in Romania

Iubita lui Florin Ristei si-a facut rapid un drum si la noi in Romania. Dat fiind faptul ca a trecut mai departe la X Factor, aceasta va mai poposi o vreme la noi in tara, asa ca a spus sa nu stea degeaba in aceasta perioada. Ce afacere are? Cu ce se ocupa iubita lui . continuă pe Playtech

Cati bani castiga acum Marian Vanghelie. Ce s-a intamplat cu ceasurile lui de 100.000 de euro

Marian Vanghelie a fost considerat mereu un om foarte bogat, iar declaratia lui de avere a fost mereu punctul nevralgic al multor polemici. Stangeam doua genti de bani pe zi, aranjati cu banderola, ca mai depuneam si la banca. Nu puteai sa ii tii mereu dupa tine in portbagajul masinii. Se vindea tot, spunea fostul .

Cei mai bogati pensionari din Romania au joburi si la stat. Cum este posibil si cati bani castiga

In Romania anului 2020 exista angajati ai statului, pensionari cu pense speciala si cu incasari fabuloase. Totalul sumelor platite de stat ajunge la suma de 509. 162 de euro, adica aproape 2 miliarde de lei. Cu alte cuvinte incaseaza pensie speciala si salariu din taxele si impozitele romanilor Pensionari si angajati la stat Suma la care .

Cu ce se ocupa acum Naomi Hedman de la X Factor, iubita lui Florin Ristei. A dat lovitura

Actuala concurenta a emsiunii X Factor, Naomi Hedman, se bucura in prezent de recunoasterea unei firme mari din Romania, semnand un contract de imagine.

Cati bani au luat vedetele la Ferma 2020, de fapt. Augustin Viziru le-a dat clasa la toti

S-a aflat cati bani au luat, de fapt, vedetele pentru participarea la Ferma. Oraseni vs. Sateni. Cea mai mare suma i-ar fi revenit celui mai nou concurent intrat in competie Augustin Viziru. Cu cat au fost platite anul acesta vedetele de la Ferma 2020 Desi este un show de mare succes, telespectatorii asteptand cu .

De ce si-a vandut, de fapt, Ilie Nastase casa din Primaverii. Motivul e halucinant: cati bani a luat

Dupa 48 de ani in care a locuit in casa din Primaverii, Ilie Nastase a decis sa vanda imobilul primit chiar de la Nicolae Ceausescu. Motivul pentru care a facut asta intrece orice imaginatie. Iata cati bani a luat fostul tenismen pentru celebra vila! De ce a renuntat Ilie Nastase la casa din cartierul Primaverii .

Cum a ingenunchiat Simona Halep ANAF-ul. Cati bani trebuie sa primeasca inapoi

A castigat in instanta! Simona Halep a ingenungheat Fiscul dupa un lung proces. Banii pe care sportiva trebuie sa ii primeasca acum inapoi. Victorie in partida cu ANAF. Fiscul a executat-o silit nelegal pe Simona Halep in mai 2020 aflam ca Simona Halep are probleme cu Fiscul. Ea a contestat, la Judecatoria Constanta, un titlu .

Cati bani au castigat concurentii emisiunii Ferma: Oraseni vs Sateni. Unde a fost filmat indragitul show

Dupa 37 de filmari in conditii deosebit de grele, fiecarevedetade la Ferma: Oraseni vs Satenis-au ales cu o suma frumusica de bani, insa unii au primit mai mult decat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )