Libnet.ro
UNICEF

19:15

De ce si-a vandut, de fapt, Ilie Nastase casa din Primaverii. Motivul e halucinant: cati bani a luat

Playtech Playtech,
De ce si-a vandut, de fapt, Ilie Nastase casa din Primaverii. Motivul e halucinant: cati bani a luat

Dupa 48 de ani in care a locuit in casa din Primaverii, Ilie Nastase a decis sa vanda imobilul primit chiar de la Nicolae Ceausescu. Motivul pentru care a facut asta intrece orice imaginatie. Iata cati bani a luat fostul tenismen pentru celebra vila! De ce a renuntat Ilie Nastase la casa din cartierul Primaverii . continuă pe Playtech

Cum a reusit, de fapt, Ilie Nastase sa cumpere masina de 250.000 de euro. Secretul care s-a aflat acum

S-a aflat cum a reusit, de fapt, Ilie Nastase sa cumpere masina de 250. 000 de euro. Ilie Nastase si-a vandut casa din Primaverii pentru a-i putea cumpara sotiei lui bolid de lux. De unde a avut Iloe Nastase bani pentru a-i cumpara tinerei sale sotii un Bentley Continental GT Sport Ilie Nastase si-a vandut vila .

Ilie Nastase si-a vandut vila din Primaverii. Cati bani a luat si ce planuri are

La aproape cinci decenii de cand a primit vila din Primaverii in dar de la statul roman, Ilie Nastase a decis sa-si vanda in mare secret proprietatea.

DigiSport: Cum a facut rost Ilie Nastase de un sfert de milion de euro. Nu vreau sa vorbesc despre asta!

Ilie Nastase 74 de ani) a surprins pe toata lumea asta-vara cand i-a daruit sotiei sale, Ioana, o masina superba, in valoare de aproximativ 250. 000 de euro.

Ororile pe care aceasta casa din Iasi le ascunde. Socul autoritatilor cand au deschis usa imobilului

Intr-o casa din comuna Barnova, judetul Iasi, au fost gasiti in conditii groaznice patru copii. Minorii cu varste cuprinse intre 1 si 9 ani au fost lasati singuri de catre parinti aproape doua zile. Ce au gasit autoritatile cand au deschis usa imobilului in 26 octombrie 2020, intr-o casa darapanata din satul Cercu, comuna Barnova .

Cel mai longeviv antrenor de tenis din Romania, la 100 ani. Ilie Nastase mi-a fost elev. ii cam fileaza o lampa VIDEO

Cel mai longeviv antrenor emerit de tenis din Romania, Eugen Vatasescu, din Ramnicu Valcea, a implinit pe 16 octombrie un secol de existenta. De-a lungul timpului, a jucat tenis cu marile personalitati ale vremurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )