Libnet.ro
UNICEF

19:15

Programul barajelor pentru EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Programul barajelor pentru EURO 2020

Patru locuri au mai ramas disponibile pentru turneul final EURO 2020 amanat pentru vara anului 2021 din motive de pandemie. continuă pe Online Sport

VIDEO Serialul care te pregateste pentru EURO 2020, la TV: primul episod este despre Arena Nationala

In lipsa unor meciuri de fotbal cu oameni pe stadion, fanii sportului rege au un nou refugiu in perioada urmatoare, sub forma unui nou serial. Menit sa te pregateasca pentru UEFA EURO 2020,.

Cine transmite la TV meciul Islanda Romania, barajul pentru calificarea la Euro 2020

Romania joaca astazi una dintre cele mai importante partide din ultimii ani. Va infrunta Islanda, la Reykjavic, in barajul pentru Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea, in ciuda faptului ca a fost mutata pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Calificarea la turneul final continental este un obiectiv foarte important, Romania fiind .

Calificarile EURO 2020: Islanda versus Romania

Barajul pentru EURO 2020, competitie transformata in EURO 2021, ascunde, in spatele cifrelor, al predictiilor si al amanarilor, milioane de romani care isi doresc ca echipa nationala sa straluceasca din nou pe prima scena a fotbalului european.

CITU: A inceput programul guvernamental pentru sustinerea companiilor mari

Programul guvernamental pentru sustinerea companiilor mari a demarat, firmele avand posibilitatea sa se inscrie in program pana la finalul lunii viitoare, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, conform Agerpres.

BARAJ EURO 2020 Drumul spre Bucuresti trece prin Islanda

Echipa nationala de fotbal poate face in aceasta saptamana primul pas spre Euro 2020, care ar fi trebuit sa inceapa in urma cu 5 luni, daca nu ar fi existat pandemia. Criza sanitara a impins turneul final in 2021 si a mutilat sportul la nivel mondial, dar turneul poarta acelasi nume: Euro 2020. Spectatorii lipsesc din tribune, fotbalistii sunt testati saptamanal, iar fiecare meci sta sub semnul intrebarii pana in ultima clipa. Tricolorii vor intalni, joi, in deplasare, Islanda in semifinala barajului de calificare la Euro 2020. in conditiile date, nu poate fi vorba de o favorita in acest meci, terenul propriu reprezentand, teoretic, un plus pentru islandezi.

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Premiul Nobel pentru fizica 2020: Roger Penrose (UK), Reinhard Genzel (Germania) si Andrea Ghez (SUA), pentru studiile privind gaurile negre

Premiul Nobel pentru fizica 2020 a fost atribuit britanicului Roger Penrose, germanului Reinhard Genzel si americancei Andrea Ghez, trei pionieri in studiile privind gaurile negre, anunta AFP.

Cine este castigatoarea Premiului Nobel pentru Literatura 2020

Poeta americana Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020, a anuntat joi Academia suedeza din Stockholm, potrivit CNN. Gluck a fost recompensata pentru pentru vocea ei poetica in.

Premiul Nobel pentru Chimie 2020: Emmanuelle Charpentier si Jennifer Doudna, pentru lucrarile din domeniul geneticii

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat miercuri lui Emmanuelle Charpentier Franta) si Jennifer Doudna SUA), doua geneticiene care au creat foarfecele molecular capabil sa modifice genele umane, un avans considerat revolutionar, scrie AFP.

BASF lanseaza propria platforma virtuala pentru Fakuma 2020

Fakuma va avea loc online anul acesta. Avand in vedere situatia actuala, BASF ofera o alternativa clientilor si celor interesati: o platforma virtuala dedicata, care va fi accesibila online in perioada 13-20 octombrie. Aceasta va oferi peste 20 de standuri tematice pentru imprimare 3D, tehnologii de procesare, electromobilitate si multe altele, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )