Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cati bani a castigat Simona Halep intr-un singur an. Anuntul facut de Forbes

Antena3 Antena3,
Cati bani a castigat Simona Halep intr-un singur an. Anuntul facut de Forbes

Forbes a anuntat ca romanca Simona Halep este pe locul patru in clasamentul celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020. continuă pe Antena3

Cati bani ia Simona Halep de la sponsori. Este pe locul 4 in lume. Clasamentul Forbes

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite sportive din anul 2020. Cine sunt sponsorii Simonei Halep si cati bani ii ofera. Simona Halep, locul 4 in lume in clasamentul Forbes. Banii pe care ii castiga din sponsorizari Simona Halep ocupa locul 4 in ierarhia veniturilor din ultimul an, potrivit clasamentului publicat de .

Cati bani a adunat Simona Halep in ultimul an - Pe ce loc se afla si cine este liderul castigurilor din WTA

Forbes a intocmit o ierarhie a celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020, iar Simona Halep apare in partea superioara a clasamentului.

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

EXCLUSIV S-a aflat cati bani a castigat Fuego in 2019. Veniturile artistului sunt uriase

Daca pentru unii artisti aceasta perioada a fost una dramatica, ramanand fara job, dupa anularea majoritatii evenimentelor, pentru altii a fost o perioada de adevarata prosperitate, mai ales daca au avut inspiratia sa se reprofileze din punct de vedere artistic. Pentru multi artisti anul trecut, inainte de toata nebunia de acum, a fost unul bine-venit .

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Pepe isi vinde afacerile din Bucuresti. Cati bani cere pe salonul din centrul Capitalei. Anuntul de pe OLX

Pepe face un pas inapoi de la responsabilitatile numeroase pe care le are si isi vinde salonul de infrumusetare. Cat a lasat din pret pentru viitorii proprietari? Pepe isi vinde salonul de frumusete din centrul Capitalei Ionut Nicolae Pascu alias Pepe a luat o decizie grea zilele trecute. Acesta se retrage din afacerea pe care .

Galerie foto. Imagini de poveste cu Simona Halep! A sarit in raul Vltava dupa titlul castigat la Praga

Simona Halep a avut parte de o saptamana de neuitat la Praga. A castigat titlul la primul turneu de dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus si a celebrat cu stil. Dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens, Simona Halep si-a respectat o promisiune pe care a facut-o jurnalistilor in timpul unei conferinte de presa de .

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce i-a scris antrenorul

Darren Cahill i-a transmis un mesaj Simonei Halep dupa ce tenismena a castigat, sambata, titlul de la Praga. Antrenorul: Ai concurat precum campionii. Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep dupa ce a castigat titlul de la Praga Simona Halep a cucerit al 21-lea trofeul al carierei la Praga, la prima sa participare dupa pauza impusa .

Simona Halep nu participa la US Open 2020. Anuntul care lasa competitia de la Flushing Meadows fara inca o jucatoare de Top 10

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nici ea nu va participa la US Open 2020. Dubla-castigatoare de Mare Slemdevine, astfel, a saseajucatoare din Top 10 WTA care renunta la.

Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, a castigat turneul de la Praga

Simona Halep, numarul doi in tenisul feminin mondial, a castigat, duminica, turneul de la Praga.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )