Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cati bani a adunat Simona Halep in ultimul an - Pe ce loc se afla si cine este liderul castigurilor din WTA

Hotnews Hotnews,
 Cati bani a adunat Simona Halep in ultimul an - Pe ce loc se afla si cine este liderul castigurilor din WTA

Forbes a intocmit o ierarhie a celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020, iar Simona Halep apare in partea superioara a clasamentului. continuă pe Hotnews

Cati bani ia Simona Halep de la sponsori. Este pe locul 4 in lume. Clasamentul Forbes

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite sportive din anul 2020. Cine sunt sponsorii Simonei Halep si cati bani ii ofera. Simona Halep, locul 4 in lume in clasamentul Forbes. Banii pe care ii castiga din sponsorizari Simona Halep ocupa locul 4 in ierarhia veniturilor din ultimul an, potrivit clasamentului publicat de .

Cati bani a castigat Simona Halep intr-un singur an. Anuntul facut de Forbes

Forbes a anuntat ca romanca Simona Halep este pe locul patru in clasamentul celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020.

Cati bani au dat romanii pe testele covid in mai putin de 30 de zile. Clinicile private s-au imbogatit

Odata cu deschiderea listelor pentru testele de depistare a COVID-19, clinicile private au adaugat sume considerabile la buget. Asta pentru ca in 30 de zile romanii au facut nu mai putin de 192. 000 de teste la cerere, asta insemnand un venit urias pentru unitatile medicale. Cati bani au cheltuit romanii pentru a afla daca au .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Leo de la Strehaia primeste o noua lovitura. Cati bani a pierdut

Multe afaceri mici, de familie, au avut de suferit in aceasta perioada, mai ales de cand majoritatea afacerilor cu servicii de tip fast-food le -a fost interzis sa mai vanda in spatii inchise, de tip restaurant. Printre cei afectati, se pare ca se afla si Printul tiganilor. Am pierdut 250 milioane de lei Leo de .

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

Simona Halep, nebagata in seama de americani. Ce a zis o legenda dupa retragerea romancei

Americanilor nu le pare rau ca Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la US Open. Un dezastru pentru ei ar fi retragerea Serenei Williams. Totul a fost dezvaluit de o legenda a tenisului american. Simona Halep, uitata de americani. Ce a spus o legenda dupa retragerea romancei de la US Open Simona Halep .

Cati bani a dat Ministerul de Interne la inmormantarea lui Emi Pian. S-a aflat acum ce cheltuieli uriase au fost

Ministerul de Interne a cheltuit cateva zeci de mii de euro cu inmormantarea lui Emi Pian. Nu a platit lautarii, in schimb, pentru linistea familiei Duduianu, a oferit un adevarat spectacol cu sute de oameni imbracati in uniforme prezenti la fata locului si monitorizari din elicopter. Cati bani a chltuit Ministerul de Interne la inmormantarea .

Salariu minim 2021. Cati bani vor lua romanii. E o schimbare radicala la calcule

Incepand cu 2021, salariul minim pe economie va fi stabilit in functie de valoarea cosului minim de consum. Cat va fi salariul minim pe economie in 2021. Cati bani vor lua romanii Actul normativ a intrat in vigoare in 17 august, dupa ce parlamentarii au adoptat o lege prin care se dorea stabilirea unei modalitati .

S-a aflat acum! Cum a sarbatorit Simona Halep succesul de la Praga: Am sarit

Simona Halep s-a tinut de promisiunea facuta daca va castiga titlul WTA Praga. Sportiva noastra promisese ca se va arunca in apa daca va iesi castigatoarea turneului. Astfel, Simona Halep a sarbatorit succesul de la Praga cu o baie facuta in raul Vltava. Acum s-a aflat! Cum a sarbatorit succesul de la Praga Simona Halep: .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )