Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Premiile sunt mult mai mici dupa pandemie

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Premiile sunt mult mai mici dupa pandemie

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. Romanca isi continua drumul spre cel de-al 21-lea titlu de simplu al carierei. Vineri o va infrunta pe Magdalena Frech in sferturile de finala ale competitiei. Au fost victorii muncite pentru Halep, dar . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani vor primi copiii pentru haine

Propunerea legislativa ce prevede ca uniforma sa devina obligatorie in scoli a fost aprobata de Senat, in calitate de prim for sesizat, marti, cu 87 de voturi pentru, 41 contra si nicio abtinere. Cati bani vor primi copiii pentru haine incepand din anul scolar 2021-2022.

Cati bani a dat Statul pentru romanii aflati in carantina. Sumele sunt din alta lume

La nivel national, peste 62. 000 de persoane au fost trimise in carantina institutionalizata, potrivit Raportului Curtii de Conturi inaintat Parlamentului. insa, v-ati intrebat cati bani au fost cheltuiti pentru aceasta procedura de urgenta? Nici nu va va veni a crede. Cat cheltuieste statul cu romanii aflati in carantina Suma medie alocata pentru aceasta procedura de .

Cati bani primeste George Burcea pentru a participa la Ferma. Fostul sot al Andreei Balan semnase inainte cu Antena 1

George Burcea va face parte din cei 16 concurenti care vor participa la Ferma, show difuzat de Pro TV. Fostul sot al Andreei Balan semnase deja cu Antena 1 pentru a juca intr-o telenovela romaneasca,.

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. E primul meci direct

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2, cu Barbora Krejcikova. A fost o prestatie incantatoarea a romancei, care isi continua cursa pentru titlul cu numarul 21 in circuitul WTA. Misiunea pare una la indemana, mai ales daca tinem cont ca toate favoritele de pe partea ei de .

Simona Halep, criza de nervi la WTA Praga. Gestul neasteptat facut pe teren

Simona Halep a avut un meci de cosmar in turul 1 al probei de dublu. Romanca si partenera sa, Barbora Strycova, au fost invinse de rusoaicele Pavlyuchenkova si Kudermetova, scor 3-6, 6-3, 8-10. Asta desi au condus cu 7-2 in supertiebreak. Asa cum era de asteptat daca tinem cont de evolutia scorului, Simona Halep a .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )