Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cati bani face Connect-R din muzica. Sumele sunt fabuloase si greu de ascuns

Playtech Playtech,
Cati bani face Connect-R din muzica. Sumele sunt fabuloase si greu de ascuns

Connect-R a devenit cunoscut dupa cateva piese cantate alaturi de bunul sau prieten Alex Velea. De atunci, multe s-au schimbat, dar cariera amandurora parca a luat-o la goana. Cu ce sume a ajuns sa fie platit acesta pentru concerte? Connect-R face o avere din cantat Connect-R a ajuns sa castige extrem de bine. Dupa muncasi . continuă pe Playtech

Ionut Dolanescu, avere impresionanta in SUA. Cati bani are fiul Mariei Ciobanu, in conturi

Ionut Dolanescu, fiul Mariei Ciobanu si al regretatului artist Ion Dolanescu, duce o viata de lux in America. Artistul are o suma impresionanta in conturi, care a fost estimata la peste un milion de euro. Cu toate ca cantaretul castiga sume colosale de pe urma concertelor sustinute, acesta a dat intotdeuna dovada de modestie.

Cati bani a vrut Mihaela Radulescu pentru a poza in Playboy. De ce nu a mai aparut Andreea Marin

Multe persoane publice din showbiz-ul de astazi au devenit cunoscute dupa ce si-au etalat formele in Playboy. Iata cat a cerut Mihaela Radulescu pentru doar o fotografie in publicatia fierbinte si de ce nu a mai aparut Andreea Marin! Cat a cerut Mihaela Radulescu pentru o poza in Playboy? Fostul director editorial Playboy a dezvaluit, .

TOPUL dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Cati bani au facut anul trecut

Cifra de afaceri a industriei dezvoltatoare de jocuri video locale a inregistrat o crestere de 19,2%, in 2018 fata de 2017, ajungand la 188,5 milioane de dolari, asa cum releva raportul industriei realizat de RGDA Asociatia dezvoltatorilor de jocuri video din Romania). in prezent, in Romania, sunt active peste 100 de studiouri de game development.

E OFICIAL! VEZI cati BANI o sa PRIMESTI iN PLUS, la PENSIE, in 2020! MINISTRUL tocmai a facut ANUNTUL asteptat de TOTI ROMANII

Noul ministru al Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca pensiile vor creste, din anul 2020. Florin Citu a anuntat si dezastrul in economie facut de catre PSD. Deficitul bugetar si gaurile din economie.

Radu Mazare face cumparaturi din puscarie. Pe ce a cheltuit fostul edil 500 de lei - Colegii, uimiti

Radu Mazare este incarcerat inca din luna mai la Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste o pedeapsa de noua ani intr-un dosar privind retrocedarea plajelor din Constanta. Oameni aflati in preajma lui.

Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

Vineri, jucatorul spaniol Rafael Nadal a castigat, dramatic din nou), meciul din Turneul Campionilor jucat cu grecul Stefanos Tsitsipas locul 6 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-5. in ciuda victoriei, insa, Nadal nu.

Adina Anghelescu, despre desecretizarea raportului din 10 august: Sunt note ale serviciilor secrete

Jurnalista Adina Anghelescu a adus noi informatii exclusive in legatura cu desecretizarea dosarului din 10 august, atunci cand a existat o serie de disensiuni, intre jandarmi si protestari,amintind ca.

HOROSCOP. Obiceiurile nesanatoase ale fiecarui nativ din zodiac. Taurii sunt prea introvertiti, Varsatorii amana lucrurile pe care le au de facut

Fiecare nativ din zodiac are obiceiurile lui nesanatoase care iiingreuneaza viata si pe care e bine sa le constientizeze pentru a putea renunta la ele. Tin in ei toate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )