Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ionut Dolanescu, avere impresionanta in SUA. Cati bani are fiul Mariei Ciobanu, in conturi

Playtech Playtech,
Ionut Dolanescu, avere impresionanta in SUA. Cati bani are fiul Mariei Ciobanu, in conturi

Ionut Dolanescu, fiul Mariei Ciobanu si al regretatului artist Ion Dolanescu, duce o viata de lux in America. Artistul are o suma impresionanta in conturi, care a fost estimata la peste un milion de euro. Cu toate ca cantaretul castiga sume colosale de pe urma concertelor sustinute, acesta a dat intotdeuna dovada de modestie. continuă pe Playtech

Cosul minim de consum pentru un trai decent a crescut. De cati bani are nevoie acum o familie

Valoarea cosului minim de consum pentru un trai decent pentru o familie de doi adulti si doi copii pentru luna septembrie 2019 a urcat la 6. 954 lei pe luna, de la 6. 762 lei, cat era anul trecut, se arata intr-un comunicat al Fundatiei Friedrich Ebert Stifung, referindu-se la datele unui studiu Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii realizat anul trecut, dar pentru care acum s-au actualizat datele.

Cati bani face Connect-R din muzica. Sumele sunt fabuloase si greu de ascuns

Connect-R a devenit cunoscut dupa cateva piese cantate alaturi de bunul sau prieten Alex Velea. De atunci, multe s-au schimbat, dar cariera amandurora parca a luat-o la goana. Cu ce sume a ajuns sa fie platit acesta pentru concerte? Connect-R face o avere din cantat Connect-R a ajuns sa castige extrem de bine. Dupa muncasi .

Cati bani a vrut Mihaela Radulescu pentru a poza in Playboy. De ce nu a mai aparut Andreea Marin

Multe persoane publice din showbiz-ul de astazi au devenit cunoscute dupa ce si-au etalat formele in Playboy. Iata cat a cerut Mihaela Radulescu pentru doar o fotografie in publicatia fierbinte si de ce nu a mai aparut Andreea Marin! Cat a cerut Mihaela Radulescu pentru o poza in Playboy? Fostul director editorial Playboy a dezvaluit, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )