Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani a vrut Mihaela Radulescu pentru a poza in Playboy. De ce nu a mai aparut Andreea Marin

Playtech Playtech,
Cati bani a vrut Mihaela Radulescu pentru a poza in Playboy. De ce nu a mai aparut Andreea Marin

Multe persoane publice din showbiz-ul de astazi au devenit cunoscute dupa ce si-au etalat formele in Playboy. Iata cat a cerut Mihaela Radulescu pentru doar o fotografie in publicatia fierbinte si de ce nu a mai aparut Andreea Marin! Cat a cerut Mihaela Radulescu pentru o poza in Playboy? Fostul director editorial Playboy a dezvaluit, . continuă pe Playtech

Cati bani face Connect-R din muzica. Sumele sunt fabuloase si greu de ascuns

Connect-R a devenit cunoscut dupa cateva piese cantate alaturi de bunul sau prieten Alex Velea. De atunci, multe s-au schimbat, dar cariera amandurora parca a luat-o la goana. Cu ce sume a ajuns sa fie platit acesta pentru concerte? Connect-R face o avere din cantat Connect-R a ajuns sa castige extrem de bine. Dupa muncasi .

Ionut Dolanescu, avere impresionanta in SUA. Cati bani are fiul Mariei Ciobanu, in conturi

Ionut Dolanescu, fiul Mariei Ciobanu si al regretatului artist Ion Dolanescu, duce o viata de lux in America. Artistul are o suma impresionanta in conturi, care a fost estimata la peste un milion de euro. Cu toate ca cantaretul castiga sume colosale de pe urma concertelor sustinute, acesta a dat intotdeuna dovada de modestie.

Sondaj IRES, la propunerea lui CTP: cati romani renunta la vot pentru bani

O declaratie facuta in trecut de catre Cristian Tudor Popescu a adus la un sondaj din partea IRES. Cati romani ar refuza la votul lor pentr o suma de bani? Sondaj IRES: Experimentul CTP IRES a facut un experiment care a devenit cunoscut ca experimentul CTP. Gazetarul a facut un comentariu in trecut care avea .

Cosul minim de consum pentru un trai decent a crescut. De cati bani are nevoie acum o familie

Valoarea cosului minim de consum pentru un trai decent pentru o familie de doi adulti si doi copii pentru luna septembrie 2019 a urcat la 6. 954 lei pe luna, de la 6. 762 lei, cat era anul trecut, se arata intr-un comunicat al Fundatiei Friedrich Ebert Stifung, referindu-se la datele unui studiu Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii realizat anul trecut, dar pentru care acum s-au actualizat datele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )