Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cati bani ar putea castiga Kovesi daca va ajunge procuror-sef al Parchetului UE

Antena3 Antena3,
Cati bani ar putea castiga Kovesi daca va ajunge procuror-sef al Parchetului UE

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), validata de Consiliul Uniunii Europene pentru functia de procuror-sef european, ar putea castiga aproape triplu fata de ultima sa re. continuă pe Antena3

Cati bani a castigat Simona Halep in 2019 din tenis. Si anul inca nu s-a terminat!

Simona Halep a plecat in Asia si urmeaza sa joace la turneele de la Wuhan si Beijing. Fostul lider mondial are ocazia sa isi mai adauge in cont bani frumosi in urma acestor competitii, pe langa cele peste 5 milioane de euro pe care le-a castigat deja din tenis in 2019. Simona Halep a castigat .

Cati bani a facut Andreea Balan la nunta. Invitatii au fost impresionati de luxul de la petrecere

Andreea Balan si-a facut ieri nunta in Paradis, asa cum a tot numit evenimentul peste tot in mediul online. Ieri, 15 septembrie, a fost ziua cea mare in care Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. Luxul nu a lipsit de la petrecere, motiv pentru care si invitatii au .

Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila nu e deloc incantata de succesul obtinut de Laura Kovesi la Consiliul UE si spune in exclusivitate pentru Europa Libera ca imaginea Romaniei va avea de suferit daca acuzele care i se aduc se vor dovedi adevarate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )