Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cati kilometri de autostrada construim in anul 2020

România Liberă România Liberă,
Cati kilometri de autostrada construim in anul 2020

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a anuntat, la un post de . continuă pe România Liberă

Ministrul Transporturilor, obiective pentru 2020: Cel putin 40 de kilometri de autostrada

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a spus ca are in plan ca in acest an sa dea in folosinta cel putin 40 si cel mult 100 de kilometri de autostrada.

Ministrul Transporturilor sustine ca in 2020 ca se vor finaliza intre 40 km si 100 km de autostrada

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a declarat luni seara, la TVR1, ca se vor construi intre 40 si 100 de kilometri de autostrada pana la finalul anului 2020. Sigur ca ne-am dori sa depasim 100 de kilometri, a spus Bode.

Ministrul Transporturilor anunta minim 40-maxim o suta de kilometri de autostrada in acest an

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune ca in acest an si-a propus sa dea in folosinta cel putin 40 de kilometri de autostrada si maximum o suta de km. Acesta sustine ca autoritatile romane nu au datorii catre antreprenorii care au contracte pentru proiectele de infrastructura, insa lucrarile se blocheaza din cauza ca acestia nu platesc subcontractorii.

iNGROZITOR! Ce A PREZIS Nostradamus pentru ANUL 2020? Este iNFRICOSATOR de-a dreptul! Vine APOCALIPSA?!

Cum va fi anul 2020 conform lui Nostradamus? Catrenele luiNostradamusau fost redactate in anul 1555, dar inca fascineaza lumea, avand in vedere ca aproximativ 70% din profetiile sale s-au adeverit.

P Aplicatia de pontaj HR, iFlow s-a bucurat de un mare succes in Romania. Anul 2020 aduce lansarea aplicatiei si pentru piata internationala. Afla cum si-au propus dezvoltatorii iFlow sa convinga companiile straine.

IFlow este cea mai cunoscuta aplicatie de pontaj HR din Romania. A devenit indragita de peste 2700 de companii intr-un timp foarte scurt. Totul se datoreaza numeroaselor functionalitati din aplicatie, flexibilitatii acesteia, dar mai ales interfetei usor de folosit, chiar si pentru cei fara experienta in utilizarea computeruluilaptopului. Echipa iFlow incepe anul 2020 in forta si plina de entuziasm si anunta lanasarea aplicatiei pentru piata internationala.

Calendarul inscrierilor in invatamantul primar, in anul 2020-2021 - document

Parintii care vor sa isi inscrie copiii in invatamantul primar, in anul 2020-2021, vor putea completa si depune cererile-tip de inscriere incepand cu data de 4 martie, la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, urmand ca acestea sa fie procesate pana la sfarsitul lunii, potrivit unui proiect de calendar la care lucreaza Ministerul Educatiei.

Cati kilometri noi de autostrada vom avea in 2020: promisiunea oficiala este ingrijoratoare

Un nou guvern, noi ministri, aceleasi pronosticuri triste legate de construirea autostrazilor in Romania, situatia este mai trista ca niciodata in ceea ce priveste infrastructura din.

Petitie a parintilor de la Scoala nr. 37: in anul 2020, in Constanta, mii de elevi nu au unde sa-si desfasoare orele de educatie fizica

Asociatia de Parinti a Scolii Generale nr. 37 a trimis Primariei o petitie in care reclama faptul ca sala de sport a unitatii de invatamant a fost transformata in sala de clasa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )