Libnet.ro
UNICEF

01:05

iNGROZITOR! Ce A PREZIS Nostradamus pentru ANUL 2020? Este iNFRICOSATOR de-a dreptul! Vine APOCALIPSA?!

B1 B1,
iNGROZITOR! Ce A PREZIS Nostradamus pentru ANUL 2020? Este iNFRICOSATOR de-a dreptul! Vine APOCALIPSA?!

Cum va fi anul 2020 conform lui Nostradamus? Catrenele luiNostradamusau fost redactate in anul 1555, dar inca fascineaza lumea, avand in vedere ca aproximativ 70% din profetiile sale s-au adeverit. continuă pe B1

P Aplicatia de pontaj HR, iFlow s-a bucurat de un mare succes in Romania. Anul 2020 aduce lansarea aplicatiei si pentru piata internationala. Afla cum si-au propus dezvoltatorii iFlow sa convinga companiile straine.

IFlow este cea mai cunoscuta aplicatie de pontaj HR din Romania. A devenit indragita de peste 2700 de companii intr-un timp foarte scurt. Totul se datoreaza numeroaselor functionalitati din aplicatie, flexibilitatii acesteia, dar mai ales interfetei usor de folosit, chiar si pentru cei fara experienta in utilizarea computeruluilaptopului. Echipa iFlow incepe anul 2020 in forta si plina de entuziasm si anunta lanasarea aplicatiei pentru piata internationala.

Calendarul inscrierilor in invatamantul primar, in anul 2020-2021 - document

Parintii care vor sa isi inscrie copiii in invatamantul primar, in anul 2020-2021, vor putea completa si depune cererile-tip de inscriere incepand cu data de 4 martie, la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, urmand ca acestea sa fie procesate pana la sfarsitul lunii, potrivit unui proiect de calendar la care lucreaza Ministerul Educatiei.

Horoscop DRAGOSTE pentru 4 FEBRUARIE 2020. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii sau sa faci o calatorie

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, MARTI 4 FEBRUARIE 2020. Suntem in dispozitii vorbarete azi, gratie Lunii in Gemeni. Mercur a schimbat ieri zodia si este in Pesti, pregatindu-se de un frumos sextil cu imprevizibilul Uranus. Ce nu ai spus de ceva timp? Ce iti sta in gat si ai vrea sa verbalizezi? S-ar putea sa iti iasa spontan azi. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii, sa faci o scurta calatorie, sa scrii acel mail sau acea postare in social media. Mintea ne zumzaie activa, dar si creativa.

Televiziunea Romana colaboreaza cu casa de discuri Global Records pentru Eurovision 2020

Televiziunea Romana a anuntat ca, pentru editia de anul acesta a concursului Eurovision, colaboreaza.

HOROSCOP RUNE pentru FEBRUARIE 2020. Ce cadou anunta pietrele magice pentru scorpioni?

Mesaj rune februarie 2020. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune a caror existenta dateaza de sute de ani si care sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Petitie a parintilor de la Scoala nr. 37: in anul 2020, in Constanta, mii de elevi nu au unde sa-si desfasoare orele de educatie fizica

Asociatia de Parinti a Scolii Generale nr. 37 a trimis Primariei o petitie in care reclama faptul ca sala de sport a unitatii de invatamant a fost transformata in sala de clasa.

Cati kilometri de autostrada construim in anul 2020

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a anuntat, la un post de .

Prognoza meteo pentru februarie 2020. Ce se intampla cu vremea in ultima luna din iarna

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognostice, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )