Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cati ministri au beneficiat de coloana oficiala cu Politia rutiera in 2015

Antena3 Antena3,
Cati ministri au beneficiat de coloana oficiala cu Politia rutiera in 2015

Un numar de 14 demnitari, inclusiv ministri, au fost insotiti in cursul acestui an de coloana cu politia rutiera si antemergatori, potrivit unui raspuns al Ministerului de Interne la o solicitare a Antenei. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, intrebat daca a beneficiat de coloana oficiala in calitate de vicepremier: Niciodata. Au trecut multe zile si nu s-au spus lucruri

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca nu a apelat niciodata la coloana oficiala in perioada in care a fost vicepremier al Guvernului Ponta. Dragnea a mai spus ca premierul Victor Ponta este singurul care poate cere demiterea lui Gabriel Oprea din Guvern.

VIDEO Putea sa lipseasca martie din post? Patriarhul Daniel beneficiaza si el de antemergator de la Politia Rutiera

Vicepremierul Gabriel Oprea nu este singurul care se plimba cu o coloana oficiala, desi legal nu beneficiaza de acest drept decat in cazuri de urgenta. Si Patriarhul Daniel a fost filmat in timp ce se deplasa cu o masina antemergatoare de la Politia Rutiera care fluidiza traficul.

SURSE: Gabriel Oprea a fost insotit de coloana oficiala de peste 1500 de ori

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost insotit de coloana oficiala de peste 1500 de ori anul acesta, transmit surse judiciare.

Cazul politistului Gigina. Procurorii verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Procurorii bucuresteni verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea din care facea parte politistul Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Asta potrivit unui comunicat de presa emis duminica de Parchetul Capitalei care mai precizeaza ca in cele cinci zile scurse de la accident nu a primit toate documntele cerute.

Petitie online pentru demiterea lui Gabriel Oprea, in urma accidentului in care a murit un politist din coloana oficiala a ministrului de Interne

Societatea civila ii cere demisia ministrului de Interne Gabriel Oprea, care dupa trei zile de la accident tot nu a explicat public de ce a avut nevoie de o coloana oficiala. O petitie online prin care se cere demisia lui Oprea a fost semnata, pana sambata, de peste 10. 000 de persoane.

Un lider religios cere demisia lui Oprea, generalul care nu poate merge nici la carciuma fara coloana oficiala: Ne sfideaza pentru ca le permitem

Liderul crestinilor baptisti din Comunitatea Timisoara, Samy Tutac, a reactionat dur la tacerea vicepremierului Oprea, pe tema accidentului in urma caruia un politist care insotea coloana oficiala a vicepremierului a cazut cu masina intr-o groapa si a murit. intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Tutac a facut apel si la Klaus Iohannis, cerandu-i presedintelui sa ia atitudine.

IPP cere Comisie parlamentara pentru investigarea mortii motociclistului din coloana oficiala a lui Oprea

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita opozitiei parlamentare si PSD sa initieze o Comisie parlamentara de ancheta pentru investigarea tuturor activitatilor lui Gabriel Oprea in care a folosit coloana oficiala, in cazul in care pana luni, la ora desfasurarii Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Legislativului, vicepremierul nu isi va prezenta demisia din Guvern si din Parlament.

Toyota Auris Hybrid pentru Politia Rutiera Bucuresti

In luna octombrie a acestui an, Toyota Romania a incheiat un nou parteneriat cu Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, prin care pune la dispozitia acesteia, pentru o perioada de un an de zile, doua automobile Toyota Auris HYBRID, continuand astfel traditia cooperarii inceputa in anii anteriori privind siguranta in trafic.

Ce spun sindicalistii din Politie despre moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea

Liderii Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) sustin ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost transformat intr-o tinta politica si nu trebuie sa demisioneze si le-au cerut colegilor sa se abtina de la declaratii. Pozitia sindicatului a fost criticata dur de un alt sindicat al politistilor, care cere ca Oprea sa plece.

Ministerul de Interne despre cazul Bogdan Gigina: in timpul anchetei nu putem face declaratii

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a emis, duminica, un comunicat de presa cu privire la cazul politistului Bogdan Cosmin Gigina, mort in timp ce facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, precizand ca pe timpul anchetei MAI si reprezentantii sai, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declaratii publice sau prezenta detalii pe acest subiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )