Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cati romani au fentat izolarea si carantina: Streinu Cercel confirma o statistica ingrijoratoare

Playtech Playtech,
Cati romani au fentat izolarea si carantina: Streinu Cercel confirma o statistica ingrijoratoare

Daca stai acasa in aceasta perioada, te feresti de persoanele posibil infectate de coronavirus. in contextul numarului celor care au fentat izolarea si carantina, acestia ar putea fi. continuă pe Playtech

Cand va fi varful pandemiei in Romania. Prof. Adrian Streinu Cercel, despre cati romanivor fi infectati cu coronavirus

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit, la Antena 3, despre evolutia pandemiei de coronavirus in Romania. Varful imbolnavirilor se va inregistra dupa Paste.

Adrian Streinu-Cercel, anunt ingrijorator pentru romani. Va urma al doilea val in toamna

Medicii si asistentele din prima linie lupta impotriva temutului coronavirus, care a afectat zeci de tari, iar, din nefericire pentru noi toti, Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca vom traversa o perioada extrem de dificila. Anunt ingrijorator pentru romani Dr. Adrian Streinu-Cercel atentioneaza ca vom trece printr-o o perioada de foc, care se va intinde .

Adrian Streinu-Cercel, sfat in plina pandemie: ce trebuie sa bem pentru a preveni coronavirus

Renumitul profesor Adrian Streinu-Cercel, seful Institutului Matei Bals, din Capitala, ii indeamna pe romani sa bea apa de la robinet in aceasta perioada, pentru ca are clor si in felul acesta mor mai repede bacteriile.

Cine este sotia lui Adrian Streinu-Cercel si ce avere au strans cei doi. Unde lucreaza Gabriela

Cine este sotia medicului Adrian Streinu-Cercel si cu ce se ocupa aceasta? Iata ce avere detin cei doi! Este vorba de multe terenuri si imobile. Cu ce se ocupa sotia lui Adrian Streinu-Cercel? Adrian Streinu-Cercel este un medic apreciat la noi in tara. Acum, in plina pandemie de coronavirus aduce in pri-plan sfaturi extrem de .

Streinu-Cercel, avertisment pentru toti romanii. Ce masuri s-au luat prea tarziu si cat ar trebui sa stam in casa

Medicul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, incearca sa acrediteze ideea ca, pentru ca epidemia de Covid-19 sa poata fi continuta, e nevoie ca oamenii sa stea acasa doua luni si jumatate. Trebuie sa-i tinem sanatosi pe cei care debaraseaza gunoiul si alte categorii Streinu-Cercel a spus, intr-o emisiune la Antena 3, .

Streinu-Cercel, masuri extreme in starea de urgenta! Romanii, testati inclusiv de medicii veterinari

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Blas, a anuntat masurile extreme impuse de starea de urgenta. Romanii vor putea fi testati inclusiv de medicii veterinari. Streinu-Cercel, masuri extreme in starea de urgenta Romania a decretat, oficial, stare de urgenta, ce permite autoritatile sa ia o serie de masuri pentru stoparea pandemiei de COVID-19. Institutiile de invatamant .

Streinu-Cercel: Sa stam in casa 10 saptamani, ca sa nu ajungem in situatia grava a Italiei cu coronavirusul

Romanii trebuie sa ia in serios autoizolarea si sa stea cat mai mult in casa in urmatoarele 10 saptamani, daca nu vrem sa ajungem in situatia grava a Italiei, a avertizat managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, profesorul Adrian Streinu-Cercel.

CORONAVIRUS |Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel: Primul varf al crizei provocate de COVID-19 va fi dupa Paste (VIDEO)

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals, a afirmat ca urmeaza o perioada grea pentru Romania, in contextul epidemiei de coronavirus. Noi am avut o intrare masiva intre.

Medicul Streinu-Cercel nu e vizat de vreo ancheta penala: Lucrurile trebuie spuse clar!

Profesorul Adrian Streinu-Cercel nu este vizat de ancheta penala cu privire la scurgerea de informatii din sedinta Comitetului Stiintific in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Potrivit informatiilor, in dosarul penal deschis de Parchetul General ar fi vorba de personal tehnic si anume de subofiteri care s-au ocupat de documente inainte ca acestea sa intre in sedinta grupului.

CORONAVIRUS |Prof. Streinu Cercel: Nu voi mai vorbi public DELOC in urmatoarea luna

Dupa decizia Parchetului General de a deschide un dosar penal pentru scurgere de informatii in plina pandemie de COVID-19, Prof. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals a declarat ca nu va mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )