Libnet.ro
UNICEF

14:00

29 de angajati ai Spitalului Judetean Alba sunt infectati cu covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
29 de angajati ai Spitalului Judetean Alba sunt infectati cu covid

Aproape 30 de angajati ai spitalului judetean Alba au fost depistati cu Covid. Cei mai multi s-au infectat din familie sau de la cunoscuti, din cauza raspandirii virusului, scrie alba24. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean Alba. Peste 20 de medici si asistente au fost testati pozitiv

Mai multi medici si asistente din cadrul Spitalului Judetean de Urgente din Alba Iulia au fost confirmati cu noul coronavirus.

Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce a aparut un focar de coronavirus

Un nou focar de coronavirus a aparut in judetul Giurgiu intr-o unitate medicala. Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce 13 pacienti internati ai.

Focarul de COVID-19 de la Spitalul Judetean Alba: 30 de angajati, dintre care 5 medici si 15 asistenti, testati pozitiv

Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia s-a decis testarea tuturor angajatilor, personal medico-sanitar, dar si tehnic economic si socio-administrativ, rezultand un total de 30 de persoane infectate.

Noua pacienti cu COVID-19, internati la Spitalul Judetean Alba, au votat cu urna mobila

Un numar de 21 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-au exercitat, duminica, dreptul de vot prin intermediul urnei mobile.

Iasi: 9 elevi din doua scoli sunt infectati cu COVID-19. Cursurile au fost mutate in mediul online

Noua elevi din doua scoli din judetul Iasi au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat ca unul dintre copii este elevin clasa pregatitoare din Scoala.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Alegeri locale 2020. Candidatii care s-au inscris pentru Consiliul Judetean Alba. Cine poate ataca suprematia PNL

Zece formatiuni politice au depus liste pentru Consiliul Judetean Alba. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

Circa 250 de elevi si tot atatea cadre didactice, infectati cu COVID-19 in R. Moldova

Numarul elevilor testati pozitiv cu COVID-19 este de 247, iar 8. 672 de elevi au fost plasati in regim de autoizolare. 265 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul tip de coronavirus. in autoizolare se afla 457 de cadre didactice, arata datele oferite de la Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii, transmite IPN.

Majoritate confortabila in Consiliul Judetean Alba pentru PNL. Ion Dumitrel, ales presedinte cu aproape 56% din voturi

Datele centralizate de AEP de la sectiile din Alba il dau Ion Dumitrel este pana acum pe primul loc, detasat, pe lista candidatilor pentru functia de presedinte Consiliu Judetean.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )