Libnet.ro
UNICEF

01:05

Absenteism-record in primul tur al alegerilor locale din Franta. Turul doi ar putea fi amanat

Adevărul Adevărul,
Absenteism-record in primul tur al alegerilor locale din Franta. Turul doi ar putea fi amanat

Francezii au stat departe de sectiile de votare - un absenteism-record estimat la 53,5-56% - in primul tur al alegerilor municipale, organizate intr-o tara oprita de pandemia noului coronavirus, ceea ce i-a determinat pe multi lideri politici sa ceara o amanare a turului doi, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Franta. Macron anunta amanarea turului doi al localelor si impunerea de restrictii de circulatie

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat luni seara ca turul doi al alegerilor locale din Franta va fi amanat, iar pentru urmatoarele 15 zile vor fi impuse restrictii de circulatie pe teritoriul tarii, pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

Propunerea unui deputat pentru amanarea alegerilor locale. Numai la politica nu se gandesc oamenii acum

Deputatul USR Stelian Ion propune amanarea alegerilor locale care urmau sa aiba loc in luna iunie a acestui an. Avocatul este candidatul USR la Primaria Constanta.

Ce spune Ludovic Orban despre amanarea alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca in functie de modul cum va evolua epidemia de coronavirus, va fi luata decizie in ceea ce priveste amanarea alegerilor locale.

Boris Johnson a decis! Alegerile locale din Anglia, amanate cu un an

Premierul britanic Boris Johnson a decis amanarea cu un an a alegerilor locale si municipale din Ang.

Renault inchide toate fabricile din Franta incepand de azi. Ce se va intampla cu fabrica de la Mioveni

Renault va inchide toate fabricile din Franta incepand de astazi in contextul in care sectorul auto european se chinuie sa tina liniile pornite in fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

Fabricile de parfumuri Dior si Givenchy vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta

Fabricile de parfumuri Dior vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta, a anuntat, duminica, grupul francez de marci de lux LVMH.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

Am votat la alegerile locale din Franta

De astazi, Franta a trecut la nivelul urmator de alerta. Se inchide aproape tot, in afara de comertul alimentar si de benzinarii. O Franta fara resto-uri, du jamais vu, nici in timpul razboiului. Vor fi restrictii la transportul in comun. Se face o exceptie pentru tutungerii. De luni sunt inchise toate scolile, pe termen nelimitat. Statul va sprijini intreprinderile afectate.

Medic roman din Franta: S-a intrat in faza 3 a epidemiei de COVID-19 Spitalele sunt total depasite Izolare sociala maxima de azi

Medicul roman Radu Lupescu stabilit in Franta spune ca acesta tara a intrat in faza 3 a epidemiei de coronavirus si infectia cu coronavirus este aproximativ de doua ori mai contagioasa decat gripa si de 10-15 ori mai mortala, mai ales pentru cei in varsta. El transmite ca de astazi este necesara izolare sociala maxima, afirmand ca paturile de reanimare din Alsacia incep sa fie saturate. Nu va mai puneti intrebari! izolare sociala maxima. Franta nu reuseste sa limiteze epidemia. Directorul sistemului de Sanatate: Va fi o catastrofa daca va trebui sa alegem ce vieti sa salvam.

Presedinte de club din Franta propune anularea completa a sezonului. Va deveni un model pentru toata lumea?

In conditiile intreruperii majoritatea campionatelor de fotbal din lume, principala preocupare a oamenilor implicati in fenomen se axeaza pe gasirea unor solutii viabile pentru ducerea la bun sfarsit a intrecerilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )