Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor. continuă pe B1

Ce spune Ludovic Orban despre amanarea alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca in functie de modul cum va evolua epidemia de coronavirus, va fi luata decizie in ceea ce priveste amanarea alegerilor locale.

Ce spune Orban despre posibilitatea unui imprumut de la FMI

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a avut pana in prezent nicio discutie legata de un posibil imprumut de la Fondul Monetar International.

Kelemen Hunor: Nu este exclusa posibilitatea amanarii alegerilor locale

Liderul UDMR, deputatul Kelemen Hunor,a declarat ca din cauza epidemiei de coronavirus nu este exclus ca alegerile locale sa fie amanate. Peste doua saptamani a ramas sa mai vorbim, liderii politici, si.

Coronavirus in Romania. Ludovic Orban: Avem un numar mic de persoane diagnosticate, dar trebuie sa gandim in perspectiva

Premierul interimar Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca trebuie pregatite spitalele care au sectii de terapie intensa si capacitatea de a asigura tratament pentru a putea face fata unei eventuale cresteri a numarului de pacienti infectati cu noul coronavirus.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave.

Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac. Un senator PNL are coronavirus si a umplut tot partidul. Iohannis si parlamentarii ar putea fi infectati

Senatorul constantean Vergil Chitac 57 ani) si sotia acestuia au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Senatorul a fost prezent luni la sedinta conducerii PNL, unde a interactionat cu mai multi colegi de partid, printre care si Ludovic Orban. Premierul se va izola la Vila Lac 1 pentru urmatoarele 14 zile. Toti parlamentarii PNL si toti jurnalistii prezenti la Parlament vor fi testati. Klaus Iohannis face consultari prin teleconferinta.

Ludovic Orban, despre masurile luate in cadrul starii de urgenta: Se poate limita cresterea preturilor la medicamente si la produsele foarte cautate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, duminica, intr-o conferinta de presa, ce masuri sunt avute in vedere prin instituirea starii de urgenta in Romania. Seful Guvernului a subliniat ca vor fi luate doar.

Ludovic Orban: Starea de urgenta va fi de 30 de zile. Prelungirea acesteia, in functie de evolutia situatiei

Premierul Ludovic Orban a precizat ca perioada starii de urgenta va fi de 30 de zile, iar posibilitatea prelungirii depinde de evolutia epidemiei de coronavirus. De asemenea, seful Guvernului le cere romanilor sa evite formele de salut care presupun apropiere si atingere directa in urmatoarea perioada.

Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus

Secretarul General al Guvernului a declarat la Antena 3 ca testele pentru coronavirus ale lui Ludovic Orban au plecat de la Parlament la ora 16:30. De asemenea, rezultatele inca nu au sosit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )