Libnet.ro
UNICEF

08:15

Accident grav, in Ramnicu Sarat. inainte sa moara, soferul a apucat sa scoata doi pasageri din masina

Adevărul Adevărul,
Accident grav, in Ramnicu Sarat. inainte sa moara, soferul a apucat sa scoata doi pasageri din masina

Un accident grav s-a produs, miercuri, pe strada Costieni din municipiul Ramnicu Sarat. O masina s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea soselei iar soferul a fost resuscitat insa nu a raspuns manevrelor efectuate de cadrele medicale care au fost nevoite sa declare decesul. continuă pe Adevărul

Un sofer de 65 de ani a murit dupa ce a salvat doi pasageri din masina rasturnata la marginea drumului

Un accident grav s-a produs miercuri, 4 iulie, pe strada Costieni din municipiul Ramnicu Sarat, judetul Buzau. O masina s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea soselei, iar soferul a fost resuscitat insa n-a raspuns manevrelor efectuate de cadrele medicale, care au fost nevoite sa declare decesul.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat. Soferul si-a salvat familia si... Este TRAGIC ce s-a intamplat

Un autoturism condus de un barbat in varsta de 65 de ani s-a rasturnat pe o strada din Ramnicu Sarat. Soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a parasit carosabilul si s-a rasturnat intr-un.

Drama in Ramnicu Sarat. Un barbat s-a rasturnat cu masina si a reusit sa salveze pasagerii, dupa care a murit

Un sofer care s-a rasturnat cu masina miercuri, in municipiul Ramnicu Sarat, judetul Buzau, dupa ce a pierdut controlul asupra volanului, a reusit sa salveze pasagerii din autoturism, dupa care a.

Accident grav in Capitala! O masina de politie a fost facuta praf de un alt autoturism

Marti seara a avut loc un accident grav in Capitala, in care a fost implicata si o masina de politie. Potrivit primelor informatii, autoturismul avea semnalele acustice si luminoase in functiune si se.

Accident grav in Neamt! Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane au ajuns duminica la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier petrecut in orasul Targu-Neamt, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ),.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )